شپردز پای سبزیجات؛ غذایی ساده با اسمی عجیب!
وقتی پوره سبزیجات را با گوشت مخلوط کنیم غذایی سبک و سالمی میشود که در کنار هر غذا یا میان وعده جای خود را باز میکند.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
- سبزیجات پخته ۴۰۰ گرم
- قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
- پوره سیب زمینی ۲ پیمانه
- کره ۱ و ½ قاشق مرباخوری
- سس ورسترشایر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
۱- قارچهای خرد شده را با پودر سیر تفت دهید و کمی خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند دقیقه خامه به خورد قارچها برود.
۲- فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳- در یک قابلمه روی حرارت ملایم ۱ قاشق از کره را آب کنید و گوشت چرخکرده را در آن تفت دهید.
۴- مقداری در آن آب بریزید و اجازه دهید تا بپزد تا تکههای گوشت چرخکرده به خوبی از هم جدا شوند.
۵- گوشت پخته شده را با سس ورسترشایر، سبزیجات (شامل بروکلی، گل کلم و هویج) و نیمی از مخلوط قارچ مخلوط کنید.
۶- آن ها را در یک ظرف نسوز بریزید.
۷- نیم دیگر از مخلوط قارچ را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و آن را روی مواد دیگر بریزید.
ارسال نظر