آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف
آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
- نخود و لوبیا 1 پیمانه
- لوبیا چیتی یكدوم پیمانه
- عدس یكدوم پیمانه
- گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
- پیاز 1 عدد درشت
- بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
- نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- كشك 1 پیمانه
- سیر سرخكرده 4 حبه
- نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری
1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
2. آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری: آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
ارسال نظر