گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی
بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفیجات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست میشوند که نظیر آنها را در هیچکجا نمیتوان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
- بادمجان 4 تا 5 عدد
- روغن به میزان لازم
- گوشت چرخكرده 250 گرم
- پیاز رندهكرده 1 عدد
- رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
- سیر خردكرده 2 حبه
- جعفری خردكرده 5 قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل به میزان لازم
- لپه 30 گرم

1. ابتدا بادمجانها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.
2. سپس شكافی در آنها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.
3. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.
4. اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجانها را از آن پر كنید.
5. اكنون آنها را در قابلمهی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.
6. حالا باقیماندهی رب گوجهفرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجانها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجانها شود.
7. اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.
نظر کاربران
فکر میکنم شکم پاره ترجمه درست تری باشه... چون شکم بادمجون همون جوری باز مونده. بسته نیست.
گارنی یارخ آ لپه وورمازلارررررر
من تبریزیم ولی تا حالا ندیدم توی شکم پاره یا همون گارنی یاریخ لپه بریزن