غذای فرانسوی: گراتین سیب زمینی
گراتین سیب زمینی یک غذای کلاسیک بسیار خوشمزه که از لایه های سیب زمینی , خامه , پیاز , سیر و پنیر درست شده است و در ظروف پیرکس و نسوز پخته شده سرو می گردد.
مواد لازم:
- کره : ۱ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی , ورقه شده : ۶۷۵ گرم
- سیر , له شده : ۲ حبه
- پیاز قرمز , حلقه شده : ۱ عدد
- پنیر گرویر رنده شده : ۹۰ گرم
- خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ . یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید .
۲ . یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .
۳. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید .
۴ . بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید .
۵. در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ قرهای گازی به مدت ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .
ارسال نظر