۳۷۲۹۴۵
۱ نظر
۵۰۴۴
۱ نظر
۵۰۴۴
پ

سلیقه تان را با «مربای آلو زرد» به رخ بکشید

مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.

مجله زندگی ایده آل: مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:

  • آلوزرد درسته: 20 عدد
  • شکر: حدود یک کیلوگرم
  • جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
  • آب: حدود نیم لیتر
  • در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه

سلیقه تان را با «مربای آلو زرد» به رخ بکشید
روش تهیه:

۱. برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش می‌آوریم. سپس آلوها را داخل شهد می‌جوشانیم، تا جایی که پوست‌شان ترک بخورد.

۲. حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار می‌گذاریم.

3. در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه می‌کنیم و شهد را می‌جوشانیم تا قوام بیاید.

4. سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جوهر لیمو خوب نیست استفاده بشه یه ماده شیمیایی هست بجای اون میشه در آخر کار قبل از چند جوش آخر آب لیمو اضافه کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج