از صفر تا صد «پاستا» را خودتان درست کنید
در این مطلب می خواهیم طرز تهیه خمیر پاستا را به شما آموزش دهیم. حسابی خودکفا شوید و از صفر تا ۱۰۰ پاستا را خودتان درست کنید.
- روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری (حدود 50 میلیلیتر)
- آرد: ۲۳۰ گرم
- تخممرغ کامل: ۲ عدد
- سفیده تخممرغ: ۱ عدد
- آب برای جوشاندن پاستاها: یک لیتر
2. اگر لازم بود دوباره مقدار کمی آرد به آن اضافه میکنیم تا خمیر مطلوبی به دست آید.
۳. روی خمیر را با یک دستمال پوشانده و حدود ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم. در این مرحله روی یک تخته بزرگ یا سطح میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن میکنیم. حالا خمیر را به شکل نواری برش میدهیم.
4. آب را داخل قابلمهای گود ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. پاستاها را داخل آب جوشان ریخته و حدود پنج تا هشت دقیقه به آنها زمان میدهیم تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.
۵. پیشنهاد من این است كه پاستاها را با سیر و گوجهفرنگی سرخ شده و زیتون و پودر پنیر پارمسان سرو کنید.
ارسال نظر