این نان ها را برای تولد کودکان درست کنید
نان طبقاتى مخصوص مهمانى هاى عصرانه يا تولد کودکان است. شما ميتوانيد ميان طبقات را به جاى پنير از کالباس، سوسيس سرخ شده پر کنيد.
مواد لازم:
- ۱ ليوان آب ولرم
- ۲ ليوان شير ولرم
- سه چهارم ليوان روغن مايع
- ۱ قاشق سر پر پودر خمير مايه
- ۱ عدد تخم مرغ ( زرده را جدا کرده کنار بگذاريد جهت ماليدن روى نان)
- ۲ قاشق غذا خورى شکر
- ۱ قاشق مربا خورى نمک
- ۷ الى ۸ ليوان آرد
طرز تهیه:
۱- شکر و نمک را مخلوط کرده روى پودر خمير مايه ريخته آب ولرم را اضافه کنيد.
۲- سر ظرف را بگذاريد تا حجم پيدا کند. سفيده تخم مرغ، روغن مايع، شير و مخلوط خمير مايه را در ظرف بزرگى ريخته، آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهيد.
۳- آنقدر آرد بريزيد که خمير ديگر به دستتان نچسبد. روى خمير را پوشانده بگذاريد نيم ساعت استراحت کند.
۴- به اندازه تخم مرغ از خمير جدا کرده کف دست گرد کنيد. بوسيله وردنه يا دستتان خمير را به بزرگى نعلبکى باز کنيد. روى سطح خمير بوسيله برس روغن مايع يا کره ذوب شده ماليده خمير را يک بار تا کنيد. دوباره رويش روغن بماليد. يک بار ديگر تا کنيد. فقط روى خمير هيچ فشارى وارد نکنيد. که به هم بچسبد. روى خمير سفيده تخم مرغ ماليده روى سينى فر با فاصله بچينيد.
۵- خمير هاى آماده در سينى فر را براى آخرين بار بگذاريد براى پانزده دقيقه استراحت کنند.
۶- فر را چند دقيقه قبل از گذاشتن سينى با درجه حرارت ۱۷۵ روشن کنيد. سينى را در طبقه وسط قرار داده بگذاريد تا زمان طلايى شدن بپزد.
۷- بين طبقات نان را با پنير فتا، زيتون و سبزى پر کنيد.
ارسال نظر