۳۷۱۲۹
۴ نظر
۵۲۶۹
۴ نظر
۵۲۶۹
پ

دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی

دختر لوس هم یكی از جالب‌ترین و عجیب‌ترین این نام‌هاست و برخلاف تصور عموم، با نازخاتون و كال‌كباب متفاوت است. علاوه بر نام جالب، ‌طعم این خوراك‌ هم فوق‌العاده و به‌یادماندنی است.


دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی

مجله آشپزی ایده آل : غذاهای گیلانی علاوه بر اینكه طعم بی‌نظیری دارند، اسم‌های جالب توجه و تامل‌برانگیزی نیز دارند كه گاه ریشه آن مشخص نیست. میرزاقاسمی، گل در چمن، نازخاتون و جوجه پریده از اسم‌های جالبی هستند كه گیلك‌ها برای غذاهای خود پسندیده‌اند. دختر لوس هم یكی از جالب‌ترین و عجیب‌ترین این نام‌هاست و برخلاف تصور عموم، با نازخاتون و كال‌كباب متفاوت است. علاوه بر نام جالب، ‌طعم این خوراك‌ هم فوق‌العاده و به‌یادماندنی است. یادتان باشد برای لذت بیشتر آن را با كته برنج دودی همراه كنید تا در خیال به گیلان همیشه سبز رفته و طعم آن را حس كنید.

دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • بادمجان درشت: 6 تا 7 عدد
  • گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد
  • سبزی معطر: 4 قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  • سیر: یك بوته، رنده شده
  • كره: 100 گرم
  • آبغوره: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

۱- بادمجان‌ها را شسته و خشك كنید، سپس از وسط چاك داده و روی شعله اجاق یا زغال كباب كنید تا پوستش بسوزد و مغز آن بپزد. بادمجان‌ها را در كیسه پلاستیكی در بسته ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بخار كند و پوستش به راحتی كنده شود.

۲- پس از پوست كندن، گوشت بادمجان‌ها را با چاقو ساطوری كرده و در یك كاسه بریزید.

۳- گوجه‌فرنگی، كره، سیر و سبزی ساطوری را با بادمجان‌ها مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنید. آبغوره را اضافه كرده و در ظرف بكشید.

نكات:

۱- سبزی دختر لوس، خالواش، چوچاق، گشنیز و نعناع است.

۲- از سبزی خشك هم می‌توانید استفاده كنید.

۳- به جای آبغوره از آب نارنج یا آب انار ترش استفاده كنید.

۴- در روش سنتی، همه مواد را در هاون می‌كوبند تا له و یكدست شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خردادي

    زنده باد گيلاني

  • بهار ایرانمهر

    زنده باد امه رشت....************

  • شميم

    غذاهاي گيلاني حرف نداره حتي اسمشون هم دهن آدمو آب مي اندازه

  • نرگس

    این غذا اصلش گوجه فرنگی و کره نداره عوضش مغز گردوی پودر شده داره به عنوان پیش غذا سرو میشه و خیلی هم لذیذه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج