۴ نوشیدنی گرم زمستانی
شاید دوست داشته باشید یک فنجان قهوه میل کنید. شاید هم جزو آدمهایی هستید که دوست دارید کنار آتش گرم شومینه یک نوشیدنی خنک بنوشید.دقیقا به همین دلیل است که ما به شما اطمینان میدهیم تا با هر ذائقهای که داریداین نوشیدنی ها را بپسندید.
مجله آشپزی ایده آل : سرمای هوا را دیگر کاملا میتوان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب میشود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما میرویم سراغ گرما. این گرما با یک نوشیدنی خوشمزه برایتان مهیا میشود البته به شرطی که فوتوفن تهیه یک نوشیدنی گرم و مفید را بدانید. انواع دمنوشهای ایرانی کنار آتش زیبای شومینه زندگی را هرچند برای دقایقی کوتاه لذتبخش میکند. شاید دوست داشته باشید یک فنجان قهوه میل کنید. شاید هم جزو آدمهایی هستید که دوست دارید کنار آتش گرم شومینه یک نوشیدنی خنک بنوشید.دقیقا به همین دلیل است که ما به شما اطمینان میدهیم تا با هر ذائقهای که دارید صفحات نوشیدنی را بپسندید. اگر شک دارید بخوانید تا مثل ما مطمئن شوید.
مواد لازم:
- پوست لیمو: یك قاشق غذاخوری
- پوست پرتقال: یك قاشق غذاخوری
- چای سبز: یك قاشق غذاخوری
- آویشن خشك: یك قاشق چایخوری
- آبجوش: یك لیوان
روش تهیه:
پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن را درون صافی قوری ریخته و به اندازه یك فنجان آبجوش روی آن بریزید، سپس اجازه دهید به مدت حداقل ۵دقیقه خوب دم بكشد. درآخر، آن را درون لیوان بریزید و آبجوش نیز به آن اضافه كنید؛ با پوست لیمو و پرتقال آن را زیباتر و خوشعطرتر كنید.
فوت آشپزی:
این تركیب حتما باید در یك ظرف دربسته مثل قوری دم بكشد، درغیر اینصورت نه رنگ مناسبی خواهد داشت و نه عطری.
مواد لازم:
- قهوه اسپرسو غلیظ: 30 سیسی یا یكسوم فنجان
- شیر داغ: دوسوم فنجان
- پودر وانیل شیرین: یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
با یك دستگاه قهوهساز مناسب و قهوه تازه 30 سیسی قهوه دمكشیده اسپرسو بگیرید و آن را به همراه پودر وانیل در فنجان بریزید، سپس شیر را به وسیله یك شیرجوش بجوشانید و آن را روی قهوه بریزید؛ این یك قهوه مناسب و لذیذ است.
فوت آشپزی:
اگر با ماشین قهوهساز صنعتی كار میكنید، میتوانید از شیر مقداری كف مخملی بگیرید كه این نوشیدنیتان را لذیذتر میكند.
مواد لازم:
- قهوه فرانسه: یك پیمانه
- دارچین: 2چوب كوچك
- آبجوش: یك فنجان
روش تهیه:
پودر قهوه فرانسه و چوبهای دارچین را درون ظرف پرس كافی ریخته، سپس به اندازه یك فنجان آبجوش روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قهوه دم بكشد؛ بعد صافی را به آرامی فشار دهید تا كاملا قهوه و دارچین پرس شوند. اینك قهوه شما آماده است.
فوت آشپزی:
به جای چوب دارچین از شربت دارچین یا پودر دارچین نیز میتوانید استفاده كنید.
- چای سیاه: یكدوم قاشق چایخوری
- آلوورای خشك: یك قاشق چایخوری
- چای سبز: یكدوم قاشق چایخوری
- هل: یكدوم قاشق چایخوری
- آبجوش: یك لیوان
مواد ذكرشده را درون صافی یك قوری بریزید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بگذارید تا دم بكشد. سپس به اندازه یك فنجان درون یك لیوان بلند بریزید و به آن آبجوش اضافه كنید. حتما امتحان كنید!
فوت آشپزی:
از سنبلالطیب در این دمنوش میتوانید استفاده كنید.
نظر کاربران
همه موادش قابل دسترس نیست