«تارت موکاچینو» و ارادت به قهوه!
موکاچینو نوشیدنی خوشمزه ای است که از ترکیب اسپرسو و شکلات بدست می آید. امروز طرز تهیه تارت موکاچینو را به شما آموزش داده ایم. آنهایی که به قهوه ارادت خاصی دارند، حتما از این تارت استقبال زیادی می کنند.
- آرد ۲۲۵ گرم
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر شکر ۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- کره سرد و خرد کرده ۱۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد درشت
- آب ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
- شکلات تلخ 300 گرم
- خامه صبحانه 300 میلی لیتر
- قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری
- آب جوش 2 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
- خامه پر چرب ۱۸۰ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
- پنیر ماسکارپونه ۶۰ گرم
- پودر شکر ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱- آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.
۲- سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر پهن کنید و ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۳- اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.
طرز تهیه مواد میانی:
شکلات و خامه را به روش بنماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آنگاه بگذارید خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
نظر کاربران
سلام کف غالب و باید چرب کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده کنیم
مواد میانی رو بریزیم روش