پنیر خانگی را خودتان در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه پنیر را به سه شکل به شما آموزش داده ایم.
وبسایت آکا ایران: پنیر خانگی را خودتان در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه پنیر را به سه شکل به شما آموزش داده ایم.
پنیر با ماست:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا شیر را بجوشانید.
۲. سپس شعله اجاق را کم کنید و ۴ قاشق ماست به آن بیفزایید.
۳. مدت ۷ دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود.
۴. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.
۵. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
پنیر با سرکه:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا شیر را حرارت دهید.
2. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید.
3. سپس ۳ قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود.
4. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.
5. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
پنیر با مایه پنیر:
مواد لازم:
شیر: یک کیلو
مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد.
2. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است) .
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
تو قسمت که مایه پنیر میزنیم باید شیر و هم بزنیم یا نه؟
پاسخ ها
بدون نام
بله باید هم بزنم
بدون نام
بله
بدون نام
چرا مزه ماست میده؟
مهدی
سلام. عالی بود دستتان درد نکند کاش تصاویر سه نوع پنیر را قرار می دادید تا تفاوت ظاهری آنها بهتر مشخص می شد . ضمنا خوب بود کمی درباره مزه و کیفیت هر کدام صحبت می کردید و اینکه پنیرهای بسته بندی از چه روشهایی بهره می گیرند . ممنون از سایت برترین ها
مبارورانوکی
چرا من که این کارا رو کردم مزه سَرشیر میده؟
پاسخ ها
بدون نام
چون باید به شیر نمک بزنید مثلا به 6 کیلو شیر سه قاشق نمکبزنی اگه نمک درشت باشه بهتر
بدون نام
كلا توضيحتون به درد خودتون ميخوره
پاسخ ها
بدون نام
خانوم جون وقتی میخوای آشپز باشی باید صبر و حوصل داشته باشید شما میخواید همه چیز سریع وشیک آماده بشه نه نمیشه یکم صبر و حوصله میخواد وقتی آشپز باشی حوصله به خرجه میدی تا برای کسای که دوسشون داری آشپزی کنی باره اول خراب کردی باره دوم سوم دوباره امتحان کن خودتم یکم سلیقه به خرج بده
بدون نام
سلام درست گردن پنیر انقدر سخت نیست ازاول حیال میکردم سخته ولی بهتر ازهمه ازادیست وطرز بدست اوردن ان نابودی جمهوری دیکتاتوری ضد ایرانی اسلامیست
پارسا
پنیر بدست آماده تا حدی مزه شیر یا سرشیر میدهد ٬اما با قرار دادن در آب نمک طمع خواهد گرفت ٬ظمنا آب نمک را با سنگ نمک تهیه کنید و نه نمک آشپزی ٬چراکه پنیر لیز خواهد شد.و نکته بعدی اینکه پنیر خام بدست آمده را بلافاصله در آب نمک قرار ندهید چرا که از هم پاشیده میشود بعد از ۲۴نگهداری در یخچال در آب نمک قرار دهید
شیلا
واقعا عالی بود ممنون از شما، من پنیر رو با روش اضافه کردن سرکه به شیر درست کردم، اصلا باورم نمیشد بتونم پنیر درست کنم، بعدش که از توی پارچه بیرون آوردم، اون رو له کردم، نمک و زیره و سیاه دونه بهش زدم، با نون سنگک واقعا میشه یه صبحونه لذیذ. ممنون از شما
مهدی
یه ساعت هم زدم رو گاز کم ولی نمیبره شیر 4قاشق ماست زدم ...ماست و شیر پاستوریزه گرفتم فرقی که نمیکنه
پاسخ ها
علی
سلام
اصلا توصیه نمیشه از شیر پاستوریزه استفاده کنید بهتره برید از گاوداری ۱۰کیلو شیر بگیری چون سرشیر و خامه روغنش توش میشه اینا جدا میکنن میفروشن
بعد با این روش درست کنید پنیر رو لذت ببرید
برای اینکه طعم پاستوریزه و گاوداری بهتر بفهمی دوتا شو کنار هم بزار بچش ببین کدوم خوشمزه تره
تو نزدیکی هر شهری هم مزرعه یا گاوداری میشه
ساغر
عالی بود ممنونم
پاسخ ها
سید
ده کیلوشیرچندکیلوپنیرمیده
سید
10کیلوشیرچندکیلوپنیرمیده
سمانه
ممنون از توضیحاتتون
من با سرکه درست کردم اما بعد تقریبا ده روز زرد شد البته از اولم خیلی سفید نبود اما الان دقیقا رنگ کره شده
صدیقه
من هم پنیر درست کردم عالی ممنون یه سال هست که دیگه پنیر و ماست آماده نمیخرم خیلی ممنون
پرهام
من فقط 10 دقیقه گذاشتم زیر جسم سنگین، عالی میشه، نمیدونم چرا گفتید چند ساعت؟! بعد چند ساعت خیلی پنیر سفت و زرد رنگ میشه!!
زینب جمشیدی
سلام لطفا طرز استفاده آب پنیر برای لاری بهم بگوید ممنون
بتی
به پنیردر حال اماده شدن حتما نمک بزنید ..حتما از آب خود پنیر برا نگهداری پنیر استفاده کنید .اگه پنیر مزه کردین کم نمک بود می تونید به آب نگهداری پنیر نمک بزنید .و کم درست کنید ..حداکثر هفتگی درست کنید. چون مواد نگهدارنده ندارن ممکنه زود خراب بشه ..البته من دو هفته هم گذاشتم خراب نشده.
فاطمه
سلام من پنیرکه درست میکنم روش دوغ کفیرمیریزم وتادوهفته یابیشترمیشه استفاده کردواگرطولانی تربخوام نگهش دارم دوغش وعوض میکنم ضمنابه پنیرنمک نمیزنم چون دوغ نمک داره
بدون نام
من پنیر با مایه پنیر درست کردم ،شما گفتید ۱۵دقیقه اماده میشه ولی از دوساعت بیشتر شد هنوز نبسته ،
علی
ماست ریختیم ولی شیر بریده نشد
پاسخ ها
بدون نام
واس منم بریده نشد
بدون نام
سلام من دوساعت پنیرو با مایه پنیر زدم نگرفته
مهلا
چرا شیر نبرید پس
محسن
شیر رو بجوشانید به مدت پانزده دقیقه بعد مایه پنیر یا سرکه بریزید البته حتما شیر باید یکم ولرم شود بعد اینها قاطی کنید سپس دو پنج دقیقه بهم بزنید بعد از پارچه رد شود وقتی آب کاملا خارج شد در داخل ظرف بریزید و یک ساعت یه چیز سنگین روش بزارید تا پنیر بدست بیاد ودر آخر یکم نمک رو پنیر بریزید وبا یه فرچه بمالید والسلام این یک نوع پنیر محلی هست حالا اگه خواستید چند نوع با طعمهای مختلف هم وجود دارد
بدون نام
سلامشیر رو جوشاندم بعد ماست اضافه کردم ولی وا نفرت
ق ت از آستانه اشرفیه
سلام ممنونم از توضیحات شما بنده پنیر رو با شیر وسرکه درست کردم خیلی عالی شد و خوشمزه ولی میخوام سوال کنم آیا میشه چیزی بهش اضافه کرد یا نه؟ اگه پنیر را با سرکه درست کنیم برای ما ضرر نداره یا اسیدی نمیشه؟
مامان خانم
سلام بعداز اینکه شیر جوش آمد گازراخاموش کنید بعد از سه چهار دقیقه اول واست ترش بعد سرکه سفید اضافه کنید خیلی بابرکت وزیاد میشود برای نگه داری از آب اضافه پنیر ونمک استفاده کنید
نظر کاربران
از مقدار نمک برای پنیر چیزی نگفتید
تو قسمت که مایه پنیر میزنیم باید شیر و هم بزنیم یا نه؟
پاسخ ها
بله باید هم بزنم
بله
چرا مزه ماست میده؟
سلام. عالی بود دستتان درد نکند کاش تصاویر سه نوع پنیر را قرار می دادید تا تفاوت ظاهری آنها بهتر مشخص می شد . ضمنا خوب بود کمی درباره مزه و کیفیت هر کدام صحبت می کردید و اینکه پنیرهای بسته بندی از چه روشهایی بهره می گیرند . ممنون از سایت برترین ها
چرا من که این کارا رو کردم مزه سَرشیر میده؟
پاسخ ها
چون باید به شیر نمک بزنید مثلا به 6 کیلو شیر سه قاشق نمکبزنی اگه نمک درشت باشه بهتر
كلا توضيحتون به درد خودتون ميخوره
پاسخ ها
خانوم جون وقتی میخوای آشپز باشی باید صبر و حوصل داشته باشید شما میخواید همه چیز سریع وشیک آماده بشه نه نمیشه یکم صبر و حوصله میخواد وقتی آشپز باشی حوصله به خرجه میدی تا برای کسای که دوسشون داری آشپزی کنی باره اول خراب کردی باره دوم سوم دوباره امتحان کن خودتم یکم سلیقه به خرج بده
سلام درست گردن پنیر انقدر سخت نیست ازاول حیال میکردم سخته ولی بهتر ازهمه ازادیست وطرز بدست اوردن ان نابودی جمهوری دیکتاتوری ضد ایرانی اسلامیست
پنیر بدست آماده تا حدی مزه شیر یا سرشیر میدهد ٬اما با قرار دادن در آب نمک طمع خواهد گرفت ٬ظمنا آب نمک را با سنگ نمک تهیه کنید و نه نمک آشپزی ٬چراکه پنیر لیز خواهد شد.و نکته بعدی اینکه پنیر خام بدست آمده را بلافاصله در آب نمک قرار ندهید چرا که از هم پاشیده میشود بعد از ۲۴نگهداری در یخچال در آب نمک قرار دهید
واقعا عالی بود ممنون از شما، من پنیر رو با روش اضافه کردن سرکه به شیر درست کردم، اصلا باورم نمیشد بتونم پنیر درست کنم، بعدش که از توی پارچه بیرون آوردم، اون رو له کردم، نمک و زیره و سیاه دونه بهش زدم، با نون سنگک واقعا میشه یه صبحونه لذیذ. ممنون از شما
یه ساعت هم زدم رو گاز کم ولی نمیبره شیر 4قاشق ماست زدم ...ماست و شیر پاستوریزه گرفتم فرقی که نمیکنه
پاسخ ها
سلام
اصلا توصیه نمیشه از شیر پاستوریزه استفاده کنید بهتره برید از گاوداری ۱۰کیلو شیر بگیری چون سرشیر و خامه روغنش توش میشه اینا جدا میکنن میفروشن
بعد با این روش درست کنید پنیر رو لذت ببرید
برای اینکه طعم پاستوریزه و گاوداری بهتر بفهمی دوتا شو کنار هم بزار بچش ببین کدوم خوشمزه تره
تو نزدیکی هر شهری هم مزرعه یا گاوداری میشه
عالی بود ممنونم
پاسخ ها
ده کیلوشیرچندکیلوپنیرمیده
10کیلوشیرچندکیلوپنیرمیده
ممنون از توضیحاتتون
من با سرکه درست کردم اما بعد تقریبا ده روز زرد شد البته از اولم خیلی سفید نبود اما الان دقیقا رنگ کره شده
من هم پنیر درست کردم عالی ممنون یه سال هست که دیگه پنیر و ماست آماده نمیخرم خیلی ممنون
من فقط 10 دقیقه گذاشتم زیر جسم سنگین، عالی میشه، نمیدونم چرا گفتید چند ساعت؟! بعد چند ساعت خیلی پنیر سفت و زرد رنگ میشه!!
سلام لطفا طرز استفاده آب پنیر برای لاری بهم بگوید ممنون
به پنیردر حال اماده شدن حتما نمک بزنید ..حتما از آب خود پنیر برا نگهداری پنیر استفاده کنید .اگه پنیر مزه کردین کم نمک بود می تونید به آب نگهداری پنیر نمک بزنید .و کم درست کنید ..حداکثر هفتگی درست کنید. چون مواد نگهدارنده ندارن ممکنه زود خراب بشه ..البته من دو هفته هم گذاشتم خراب نشده.
سلام من پنیرکه درست میکنم روش دوغ کفیرمیریزم وتادوهفته یابیشترمیشه استفاده کردواگرطولانی تربخوام نگهش دارم دوغش وعوض میکنم ضمنابه پنیرنمک نمیزنم چون دوغ نمک داره
من پنیر با مایه پنیر درست کردم ،شما گفتید ۱۵دقیقه اماده میشه ولی از دوساعت بیشتر شد هنوز نبسته ،
ماست ریختیم ولی شیر بریده نشد
پاسخ ها
واس منم بریده نشد
سلام من دوساعت پنیرو با مایه پنیر زدم نگرفته
چرا شیر نبرید پس
شیر رو بجوشانید به مدت پانزده دقیقه بعد مایه پنیر یا سرکه بریزید البته حتما شیر باید یکم ولرم شود بعد اینها قاطی کنید سپس دو پنج دقیقه بهم بزنید بعد از پارچه رد شود وقتی آب کاملا خارج شد در داخل ظرف بریزید و یک ساعت یه چیز سنگین روش بزارید تا پنیر بدست بیاد ودر آخر یکم نمک رو پنیر بریزید وبا یه فرچه بمالید والسلام این یک نوع پنیر محلی هست حالا اگه خواستید چند نوع با طعمهای مختلف هم وجود دارد
سلامشیر رو جوشاندم بعد ماست اضافه کردم ولی وا نفرت
سلام ممنونم از توضیحات شما بنده پنیر رو با شیر وسرکه درست کردم خیلی عالی شد و خوشمزه ولی میخوام سوال کنم آیا میشه چیزی بهش اضافه کرد یا نه؟ اگه پنیر را با سرکه درست کنیم برای ما ضرر نداره یا اسیدی نمیشه؟
سلام بعداز اینکه شیر جوش آمد گازراخاموش کنید بعد از سه چهار دقیقه اول واست ترش بعد سرکه سفید اضافه کنید خیلی بابرکت وزیاد میشود برای نگه داری از آب اضافه پنیر ونمک استفاده کنید