قیمه بوشهری همراه شکر پلوی فوق العاده
قیمه بوشهری از غذاهای اصیل شهر بوشهر است که طرز تهیه و حتی طعمش با بقیه قیمه ها متفاوت است و به نظر من فوق العادست و حتما باید امتحان کنید تا بفهمید چی میگم. این غذای فوق العاده رو از دست ندید با ما همراه باشید.
قیمه بوشهری با قیمههای شهرهای دیگر خیلی فرق دارد. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را میکوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش معمولاً با شکر پلو صرف میشود.
مواد لازم برای قیمه بوشهری :
- لپه ۵۰۰ گرم
- گوشت ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- زیره ۲ قاشق چایخوری
- لیمو عمانی مقداری
- رب گوجه ۲ قاشق عذاخوری
- ادویه به میزان لازم
طرز تهیه قیمه بوشهری :
۱. پیاز را سرخ میکنیم زردچوبه را به آن اضافه میکنیم گوشت را به پیاز اضافه میکنیم.
مواد لازم برای شکرپلو :
- برنج ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- گلاب ۱ فنجان
- زعفران مقداری
طرز تهیه شکرپلو :
۱. برنج را جوش می دهیم ولی کم به اندازه ایی که برنج سفید جوش بیاد آبکش میکنیم.
دستور شماره دو
مواد لازم برای قیمه بوشهری :
- لپه ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- گوشت سر دست نیم کیلو
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی متوسط ۱ عدد
- دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- گرد لیمو عمانی ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران به مقدار لازم
- نمک مقداری
طرز تهیه قیمه بوشهری :
۱. پیاز را خرد کرده و در روغن با گوشت تفت می دهیم و دارچین را اضافه می کنیم
۶. هر کدام را جداگانه میکوبیم یعنی لپه و سیب زمینی را هم میکوبیم.
همین طور که ملاحظه کردید قیمه بوشهری شباهتی با قیمهای که شما دیده اید و خوردید ندارد ولی از آنجایی که من را میشناسید.قیمه بوشهری را با چیپس سیب زمینی سرو نمی کنند. اما همیشه باید کنارش "شکر پلو" داشته باشد. شکر پلو هم احتمالا همان شیرین پلوی شماست.
باید باز هم تاکید کنم که وقتی من میگم "بوشهر" منظورم شهر بوشهر است نه استان بوشهر. خیلی ها شکر پلو را نمی شناسند. قیمه و شکر پلو یکی از غذاهای رسمی مراسمهای محرم و صفره و زیاد برای نذری آن را درست می کنند که البته له کردن آن در مقیاس زیاد قلق دارد.
قیمه باید طوری له شده باشد که هنگام خوردن و زمانی که قاشق می زنی خوب کش بیاید. اگر در خانه گوشتکوب برقی دارید که دیگر کار فوق العاده ساده می شود.قیمه مزه اش ترش و شوره و شکر پلو هم تا حدی شیرین. ترکیب طعم آن خاص است و به نظر من خیلی خوشمزه. عطر خیلی خوبی هم دارد. با قیمه هم زیره سیاه بخورید که نفخ آن را بگیرد.
نظر کاربران
باسلام بهتر می باشد از لفظ بفهمید در این موقع استفاده نشود و ..متوجه شوید و یا حس کنید استفاده گردد .