طعم جديدي از امگا۳
سالادماهي و نان
ماهي را با نمك و فلفل مزهدار كنيد و روي آن را با روغن زيتون بپوشانيد...
- ماهي بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- نان: ۸ تا ۱۰ قطعه
- كاهو: يك عدد
- آووكادو پوست كنده و خرد شده: يك عدد
- هويج خرد شده: يك عدد
- گوجه فرنگي: ۱۲ عدد
- ماست كمچرب چكيده: ۲ فنجان
روش تهیه :
1. ماهي را با نمك و فلفل مزهدار كنيد و روي آن را با روغن زيتون بپوشانيد.
۲. حدود ۵ دقيقه آن را سرخ كنيد در حدي كه روي آن قهوهاي و در واقع كدر شود.
3. نان را زير ماهي قرار دهيد.
۴. ماهي را تكه تكه كرده و كاهو، هويج، گوجه و آووكادو را داخل نان بريزيد.
5. ماهي را با خامه سرو كنيد.
پ
ارسال نظر