چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانی
چاومین گوشت واقعا راحته در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار است
مواد لازم :
- سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
- سس ورچستر شایر ۱۰۰ گرم
- سویا سس ۱۰۰ گرم
- جوز هندی نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
- اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
- استرانیس یک قاشق چا خوری
- جوانه ماش یا گندم ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
- کدو یک عدد
- فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) ۳۰۰ گرم
- سس اویستر صدف ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..
طرز تهیه:
۱- سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.
۲- اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.
۳- اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.
۴- درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.
۵- و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.
۶- فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.
۷- باید تنها دو دقیقه طول بکشد.
۸- در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.
۹- جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.
۱۰- باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.
۱۱- اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.
- سس سیر یا پودر سیر
- فلفل سیاه
- جوز هندی
- کمی پودر میخک
12- جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.
ارسال نظر