۱۵ ترفند تابستانه با بستنی!
بذارین همین اول سنگام رو باهاتون وا بکنم! بی بستنی نمیشود آقا! بی بستنی نمیشود خانم! اصلا تابستون بدون بستنی مثه غذای بدون نمکه!
برای جلوگیری از شره کردن بستنی الاخص بستنی یخی یه کاغذ شیرینی اینطوری پاش کنید!



اگر مثه دختر عمه من اهل وافِل درست کردن باشین بهترین ترکیب وافِل با بستنیه! شک نکنین!

از این بیسکویت ترد ها رو با بستنی، ترجیحا شکلاتی، ساندویچ کنید، نتیجه را از آسمانها به ما گزارش کنید!

اورئو های خارجی هست؟ تولید داخلشون هم هست! آره! اونا رو توی این فلفل خورد کنها بریزینبعد پودرش رو بریزین رو بستنی ها، همین حرکت رو توی کافی شاپ ها میکنن خدا تومن ازتون پول میگیرن سرش!

این حرکت بیشتر مناسب مهمونی هاست، اگه میخواین از قبل بستنی هاتون رو ظرف کنین منتهی جا دادنش و اینها دردسره از الاحاقات اجاق فرتون استفاده ببرین!

شما اگه بدونین خوردن اون ظرفی که توش بستنی رسوخ کرده و لعابی شده چه حالی میده هیچ بستنی ای رو با ظرف نیمخورین! این یه جور کاسه ی بستنیِ خوردنیه!

روشی بدیع برای قسمت کردن بستنی لیتری.

یه لایه کیک ، یه لایه بستنی ، یه لایه کیک ، یه لایه بستنی ! اگه هم خیلی حوصله داشتین از این شکلاتا و اورئو و اینا رو روش استاد کنین.

خب این مهمترین نکته بستنیه دوستان!!!
توی یه کیسه که هوا هم داشته باشه بستنی رو نگه دارین ، در قوطی بستنی رو هم بذارین ، اینطوری بستنی توی حالت ایده آلش میمونه ، یعنی نه خیلی سفت نه خیلی شل ، همچین میانه و گاز زدنی!

بستنی آب شده رو بریزن تو قیف شیرینی پزی ، و روی کاپ کیک هاتون استادش کنین ، وای اون کاپ کیک خوردن داره!

خارجی ها میگن ته بستنی قیفی مارشملو بذارین چکه نکنه ، من به نظرم گز هم خوبه ، پاستیل های شیری هم خوبه.

بستنی هایی که داره اب میشه رو اینطوری بذارین تو یخ دون و بعد توی لیوان شیرتون بندازین و نوش جانتان کنین. هم خنک ، هم خوشمزه!

من توضیحی در مورد این عکس و معجزه ای که توش داره روی میده رو نمیدم و فقط شما رو با وسوسه امتحان کردنش تنها میذارم!

ارسال نظر