پیراشکی های وسوسه کننده!
این نان های پفکی خوشمزه پر شده با سیر , قارچ و اسفناج به سادگی قابل تهیه هستند و رنگ طلایی اغوا کننده ای به خود می گیرد.
مواد لازم:
- کره : ۲۵ گرم
- پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : ۱ عدد
- سیر , له شده : ۲ حبه
- قارچ چتری , ورقه شده : ۲۲۵ گرم
- برگ اسفناج تازه و جوان : ۱۷۵ گرم
- جوز هندی : مقداری کمی
- خامه پرچرب : ۴ قاشق غذاخوری
- خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : ۲۲۵ گرم
- تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
- فلفل : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- دانه خشخاش : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
۱ . کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود .
۲ . قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .
۳ . خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .
۴ . خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر ۱۵ سانتیمتر جدا نمایید .
۵ . لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .
۶. خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .
ارسال نظر