«کوفته هویج و تره» با دستپخت بروجردی ها
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که خیلی از شهرها دستور تهیه منحصر به فرد خودشان را برای آن دارند. در این مطلب هم طرز تهیه کوفته هویج و تره را به شما آموزش می دهیم که منحصر شهر بروجرد است.
- گوشت چرخكرده ۴۰۰ گرم
- هویج رندهكرده ۵ عدد متوسط
- پیاز رندهكرده ۱ عدد متوسط
- ترهی خردكرده نصف پیمانه
- نمك و زردچوبه به میزان لازم
- گردوی خردكرده یكدوم پیمانه
- آرد نخودچی ۴ قاشق سوپخوری
- تخممرغ ۱ عدد
- روغن به میزان لازم
- پیاز خردكرده ۱ عدد كوچك
- روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
- آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل به میزان لازم
- شكر ۳ قاشق سوپخوری
- سركه یكسوم پیمانه

طرز تهیه:
۱- در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آنگاه نمک، زردچوبه، گردو و آرد نخودچی را همراه با تخممرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.
۲- بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفتهها بیفزائید. حدود
۳- نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.
روش تهیهی سس كوفته:
۱- پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامیاش گرفته شود. رب گوجهفرنگی را نیز بیفزائید.
۲- اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.
ارسال نظر