صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون
این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودر دار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.
مواد لازم:
- کره, به قطعات کوچک خرد شده: ۱۰۰ گرم
- آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
- پنیر کهنه رنده شده: ۱۲۵ گرم
- ژامبون دودی خرد شده: ۷۵ گرم
- تخم مرغ, زده شده: ۲ عدد
- شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
۱ . یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲ . آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.
۳ . کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
۴ . تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.
۵ . در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.
۶ . بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.
توصیه سرآشپز:
بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.
ارسال نظر