نان ذرت فلفلی
با این نان مکزیکیها آتش بگیرید!
نان ذرت فلفلی به سبک مکزیکی پیوند محکمی با فلفل تند دارد. حتی اگر همراه غذایی خورده نشود باز هم لقمه خوشمزه ای است.
مواد لازم :
- کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
- آرد معمولی : ۱۲۵ گرم
- آرد ذرت : ۱۲۵ گرم
- بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک : نصف قاشق چای خوری
- فلفل چیلی سبز , دانه گرفته و ریز خرد شده : ۱ عدد
- پیازچه , ریز خرد شده : ۵ عدد
- تخم مرغ : ۲ عدد
- خامه ترش : ۱۴۲ میلی لیتر
- روغن آفتابگردان : ۱۲۵ میلی لیتر

طرز تهیه :
۱. کف یک قالب کیک چهارگوش ۲۰ سانتیمتری را با کره چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .
۲. در یک کاسه بزرگ , آرد , آرد ذرت , بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط نمایید .
۳. سپس فلفل و پیازچه را به مواد خشک اضافه نمایید و خوب هم بزنید .
۴. در یک پارچ , تخم مرغ ها را به همراه خامه ترش و روغن آفتابگردان بزنید . مخلوط را روی کاسه مواد خشک بریزید . همه مواد را به سرعت و به طور کامل مخلوط نمایید .
۵. مایه آماده شده را داخل قالب آماده شده ریخته و روی آن را صاف نمایید .
۶. آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا پف کند و روی آن کمی طلایی رنگ شود .
۷. کمی که خنک شد , روی سینی مشبک فلزی گذاشته , چهار گوش ببرید و گرم سرو نمایید .
ارسال نظر