شیرینی هایی به شكل هلو
حالا که فصل هلو است، از این فرصت استفاده کنید و شیرینی هایی از هلو درست کنید. این شیرینی زیبا و دلانگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوشجان كنید.
- تخممرغ ۲ عدد ریز
- شكر ۱۸۰ گرم
- وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
- روغن مایع (ذرت) ۱۰۰ میلیلیتر
- بیكینگپودر ۲ قاشق چایخوری
- شیر ۱۲۰ میلیلیتر (یكدوم پیمانه سرخالی)
- آرد ۳۷۵ گرم
- مارمالاد هلو یا زردآلو ۲۵۰ گرم
- شربت ساده رقیق حدود ۶۰ میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
- رنگ زرد خوراكی (مایع) چند قطره
- رنگ قرمز خوراكی (مایع) چند قطره
- میخك یا ساقه وانیل تازه به میزان لازم
- شكر برای غلتاندن شیرینی به میزان لازم
- برگ نعنا یا غیره برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- تخممرغها، شكر و وانیلین را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و قدری غلیظ شود. آنگاه روغن را كمكم بیفزائید و همزدن را بهطور پیوسته ادامه دهید.
۲- سپس بیكینگپودر را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید. حالا آرد الك كرده را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و به مدت ۲ ساعت كنار بگذارید.
۳- اكنون دستتان را با روغن مایع چرب كنید و هر بار یك قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای خمیری را در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید.
۴- مراقب باشید رنگ شیرینیها تیره نشود! اینك شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد به كمك چاقوی تیز حفره كوچكی در زیر شیرینی ایجاد نمائید. آنگاه این حفرهها را با مارمالاد پر كنید و هر دو عدد شیرینی را به هم بچسبانید تا شبیه هلو شود.
۵- حال نیمی از شربت را در كاسه كوچك و گودی بریزید و رنگ زرد را به آن بیفزائید. باقیمانده شربت را در كاسه دیگری به همان اندازه، بریزید و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.
۶- اكنون نیمی از شیرینی هلوئی شكل را در رنگ زرد فرو كنید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافیاش گرفته شود. سپس نیمه دیگر شیرینی را در رنگ قرمز فرو برید به گونهای كه مرزی بین دو رنگ زرد و قرمز ایجاد شود.
۷- دوباره شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی آن گرفته شود. اینك شیرینی رنگ كرده را در شكر بغلتانید و با میخك یا ساقه خرد كرده وانیل و برگ نعنا بیارائید.
نظر کاربران
سلام این مواد برای چند نفر هست؟