۳۵۱۷۶۱
۱ نظر
۵۰۶۴
۱ نظر
۵۰۶۴
پ

شیرینی هایی به شكل هلو

حالا که فصل هلو است، از این فرصت استفاده کنید و شیرینی هایی از هلو درست کنید. این شیرینی زیبا و دل‌انگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوش‌جان كنید.

وب‌سایت آشپزباشی - افسانه ظروفی: حالا که فصل هلو است، از این فرصت استفاده کنید و شیرینی هایی از هلو درست کنید. این شیرینی زیبا و دل‌انگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوش‌جان كنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ ۲ عدد ریز
  • شكر ۱۸۰ گرم
  • وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع (ذرت) ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • بیكینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
  • شیر ۱۲۰ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه سرخالی)
  • آرد ۳۷۵ گرم
  • مارمالاد هلو یا زردآلو ۲۵۰ گرم
  • شربت ساده رقیق حدود ۶۰ میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
  • رنگ زرد خوراكی (مایع) چند قطره
  • رنگ قرمز خوراكی (مایع) چند قطره
  • میخك یا ساقه وانیل تازه به میزان لازم
  • شكر برای غلتاندن شیرینی به میزان لازم
  • برگ نعنا یا غیره برای تزئین به میزان لازم

شیرینی هایی به شكل هلو

طرز تهیه:

۱- تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و قدری غلیظ شود. آن‌گاه روغن را كم‌كم بیفزائید و همزدن را به‌طور پیوسته ادامه دهید.

۲- سپس بیكینگ‌پودر را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید. حالا آرد الك كرده را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و به مدت ۲ ساعت كنار بگذارید.

۳- اكنون دستتان را با روغن مایع چرب كنید و هر بار یك قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های خمیری را در سینی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید.

۴- مراقب باشید رنگ شیرینی‌ها تیره نشود! اینك شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد به كمك‌ چاقوی تیز حفره كوچكی در زیر شیرینی ایجاد نمائید. آن‌گاه این حفره‌ها را با مارمالاد پر كنید و هر دو عدد شیرینی را به هم بچسبانید تا شبیه هلو شود.

۵- حال نیمی از شربت را در كاسه كوچك و گودی بریزید و رنگ زرد را به آن بیفزائید. باقیمانده شربت را در كاسه دیگری به همان اندازه، بریزید و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.

۶- اكنون نیمی از شیرینی هلوئی شكل را در رنگ زرد فرو كنید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی‌اش گرفته شود. سپس نیمه دیگر شیرینی را در رنگ قرمز فرو برید به گونه‌‌ای كه مرزی بین دو رنگ زرد و قرمز ایجاد شود.

۷- دوباره شیرینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی آن گرفته شود. اینك شیرینی رنگ كرده را در شكر بغلتانید و با میخك یا ساقه خرد كرده وانیل و برگ نعنا بیارائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مبارکه

    سلام این مواد برای چند نفر هست؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج