سالاد برنج، دست کمی از شام مفصل ندارد
برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.
- آب ۲ لیوان
- برنج ۱ لیوان
- تخم مرغ ۶ عدد
- نخود فرنگی پخته ۲ لیوان
- کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان
- پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
- سس مایونز ۳/۴ لیوان
- سس خردل ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ۱ قاشق
- ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان
- تن ماهی جوشانده ۱ قوطی
- شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
۲- نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
۳- در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر