دو نوع غذای فوق العاده با سیب زمینی در فر
طرز تهیه دو نوع غذا یا به عبارتی پیش غذا با سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم. حرف سیب زمینی با پنیر که به میان می آید به جرات می توان گفت که هیچکس نمی تواند جلوی خودش را بگیرد. به جای اینکه پول زیادی بابت سفارش آن پرداخت کنید، خودتان آن را درست کنید.
مواد لازم:
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه
- ۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۴ عدد سیب زمینی متوسط
طرز تهیه:
۱- فر رو با تنظیم ۲۴۵ درجه سانتیگراد گرم کنین.
۲- روغن، سیر، ریحان، رزماری، جعفری، فلفل قرمز و نمک رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کنین. حالا سیب زمینی ها رو پوست کنده و قطعه قطعه کنین و بعد داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط کنین. یه سینی مخصوص فر برداشته و این ترکیبات رو به صورت یه لایه روش قرار بدین.
۳- در فر سرخش کنین، هر چند دقیقه یکبار به آرامی بچرخونینشون تا همه طرف هاش قهوه ای رنگ بشه. (۲۰ تا ۳۰ دقیقه)
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان در فر
مواد لازم:
- خامه ترش (اختیاری) ۱/۴ فنجان
- پودر سیر ۱/۲ ق چ
- پنیر پارمسان رنده شده ۱/۲ ق چ
- نمک ۱/۲ ق چ
- روغن گیاهی ۱ق غ + ۱ق چ
- فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
- سیب زمینی کوچک ۹۰۰ گرم
- فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
- جعفری خرد شده کمی
طرز تهیه:
۱- فر را روشن کرده با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- ظرف پیرکس مخصوص فر را با ۱ قاشق چای خوری روغن یا کمی بیشتر چرب کنید.
۳- پنیر پارمسان ، نمک ، پودر سیر،فلفل قرمزو فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
۴- سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را بادستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با ۱ قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند.
۵- مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و ۱۵ الی ۲۰دقیقه در فر بپزید .بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و ۱۵تا ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
۶- جعفری خرد شده را در نهایت روی مواد بریزید و مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید با خامه ترش سرو کنید.
ارسال نظر