سوپ ذرت؛ پیش غذا یا غذای اصلی؟!
سوپ ذرت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن این سوپ ساده است. با اضافه کردن ماهی و یا سایر غذا های دریایی می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان غذای اصلی هم میل کنید.
مواد لازم:
- کرفس ۱ شاخه
- پیاز ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون به میزان لازم
- آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب ۸۵۰ میلی لیتر
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیازچه ۳ ساقه
- ذرت ۱۷۰ گرم
طرز تهیه:
۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کرفس، پیاز و آویشن (خشک شده) را در آن بریزید و تفت دهید تا سبزیجات شروع به قهوه ای رنگ شدن، بکنند.
۲- آرد را روی سبزیجات بپاشید و برای چند دقیقه تفت دهید. شیر و سپس سیب زمینی را اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا بجوشند و تا سیب زمینی ها نرم شوند برای حدود ۱۰ دقیقه، بپزید.
۳- وقتی سیب زمینی ها پختند، برگ های کرفس، پیازچه و ذرت (و در صورت تمایل تره و یا جعفری) را به سوپ اضافه کنید. آن ها را تا تمامی سبزیجات نرم شوند بپزید و سرو کنید.
نکات:
۱ - کرفس را تمیز بشویید. برگ های آن را جدا کرده و کنار بگذارید. کرفس و پیاز را خرد کنید. برگ ها ی کرفس را جدا خرد کنید.
۲ - سیب زمینی را تمیز بشویید. پوست آن را جدا کنید و آن را ریز مکعبی برش دهید.
۳ - پیازچه ها را هم تمیز بشویید و نازک حلقه حلقه کنید.
۴ - می توانید از ذرت یخ زده هم استفاده کنید.
۵ - در صورت تمایل می توانید در پایان یک چهارم پیمانه تره و یا جعفری خرد شده هم در آن بریزید.
ارسال نظر