۳۴۵۳۱۲
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نان ميوه، برای صبحانه عالی است

در این مطلب می خواهیم به اصطلاح طرز تهیه نوعی نان شکم پر را به شما آموزش دهیم. اگر به کمپوت علاقه خاصی دارید حتما این نان را درست کنید. این نان را می توانید برای صبحانه میل کنید.

وب‌سایت ترش و شیرین - لیلا آیانی: در این مطلب می خواهیم به اصطلاح طرز تهیه نوعی نان شکم پر را به شما آموزش دهیم. اگر به کمپوت علاقه خاصی دارید حتما این نان را درست کنید. این نان را می توانید برای صبحانه میل کنید.

مواد لازم:

  • پودر مایه‌ خمیر ۷ گرم
  • شكر ۵۰ گرم (یك‌ چهارم پیمانه)
  • آب ولرم ۶۰ میلی‌لیتر (یك‌ چهارم پیمانه)
  • شیر ۱۸۰ میلی‌لیتر (سه‌ چهارم پیمانه)
  • كره ۵۰ گرم
  • زرده‌‌ی تخم‌ مرغ ۲ عدد
  • وانیلین یك‌‌ چهارم قاشق چایخوری
  • نمك یك‌ دوم قاشق چایخوری
  • آرد ۴۰۰- ۵۰۰ گرم
  • بادام پرك بو داده یك‌ دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

  • كره‌ی نرم 40 گرم
  • كمپوت سیب خردكرده یك قوطی (410 گرم)
  • آلوی سیاه خردكرده یك‌ سوم پیمانه
  • زردآلوی خردكرده یك‌ دوم پیمانه
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

  • پودر شكر ۱۶۰ گرم (۱پیمانه)
  • شیر ۲-۳ قاشق سوپخوری
  • وانیلین یك‌ چهارم قاشق چایخوری

نان ميوه، برای صبحانه عالی است

طرز تهیه:

۱- مایه‌ خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی آن را بپوشانید تا مایه‌خمیر فعال شود.

۲- آن‌گاه شیر، كره و یك‌قاشق‌سوپخوری از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره، آب شود.

۳- بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را نیز بیفزائید. نمك و سه پیمانه از آرد را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط سازید، وسط مواد را گود كنید.

۴- سپس مخلوط شیر و مایه‌خمیر عمل آمده را به آرد بیفزائید. در صورت نیاز بقیه‌ی آرد را نیز اضافه كنید تا خمیری نرم به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ‌شده ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

۵- بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود ۱ ساعت در جای گرم نگه‌دارید. اكنون دوباره خمیر را كمی ورز دهید و به اندازه‌ی ۲۰×۷۵ سانتیمتر باز كنید.

۶- اینك با مواد میانی و بقیه‌ی شكر، تمام سطح خمیر را بپوشانید و از طول رول كنید؛ دو سر این رول را به هم بتابانید و در دو طرف حلقه‌ی خمیر بچسبانید تا به شكل پرتزل درآید.

۷- سپس خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید، دوباره روی خمیر را بپوشانید و در حدود ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.

۸- حالا سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی۴۰ - ۴۵ دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. پس از خنك شدن كامل نان، مایه‌ی رویه را گرم گرم روی نان بریزید و بادام را بپاشید.

طرز تهیه‌ی مواد میانی:

همه‌ی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

طرز تهیه‌ی مواد رویه:

پودر شكر، شیر و وانیلین را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا تمام مواد یكدست و روان شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج