دسر عیش السریا؛ دسر عربی مخصوص ماه رمضان
عیش السرایا یه دسر ساده و آسونه متعلق به کشورهای عربیه. چیز خاصی نیست فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین شده با شربت، ولی لایه نان تست که با فرنی همراه میشه طعمش رو عالی میکنه.
- نان تست نصف بسته
- شير ۴ ليوان
- شكر ۱/۴ پيمانه
- خامه ۱ بسته
- گلاب ۳ قاشق غذاخوري
- نشاسته ۵ قاشق غذاخوري
- پودر یا خلال پسته به میزان لازم
- شیره طلائی به میزان لازم
۱- دور نان های تست را با کارد ببرید و سپس آنها را مکعبی خرد کنید. یک تابه بردارید و ۱ قاشق کره در آن ذوب کنید. نانها را در تابه بریزید و تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا برشته شود. نانها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
۲- شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. ۱ لیوان از این مخلوط بردارید و نشاسته را درون آن حل کنید و کنار بذارید. باقی شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، سپس محلول شیر و نشاسته را آرام آرام اضافه کنید و پیوسته بهم بزنید. هنگامی که مواد کمی غلیظ شدند، خامه و گلاب را اضافه و خوب مخلوط کنید. مایع را تقریبا ۵ دقیقه هم بزنید تا کمی بجوشد.
۳- مواد را از روی حرارت بردارید و ظرف یا ظرفهای سرو مورد نظر را آماده کنید. برای تهیه لایه های دسر به ترتیب نان تست، شیره طلائی، فرنی و سپس پودر پسته یا خلال را به اندازه دلخواه روی دسر بریزید.(میتوانید شیره طلائی را با نان مخلوط کنید و در کف قالب قرار دهید.) همینطور لایه لایه بریزید تا ظرف پر شود. سپس روی ظرف را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نکته:
می توانید از هل جهت خوشمزه تر شدن دسر استفاده کنید.
نظر کاربران
شیره طلائی چی هست؟؟؟