۳۴۱
۱ نظر
۵۰۷۴
۱ نظر
۵۰۷۴
پ

شيريني عسل و بادام

شيريني عسلي

مواد لازم براي خمير:

  • آرد: 240 گرم
  • روغن مايع: يك دوم پيمانه
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • بيكينگ پودر: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • پودر شكر: يك‌سوم پيمانه
  • خامه: يك قاشق غذاخوري
  • شير: دو قاشق سوپ‌خوري

مواد لازم براي رويه:

  • عسل: 75 گرم
  • خلال بادام: يك پيمانه
  • خامه: يك قاشق غذاخوري سرپر
  • كره: 10 گرم
  • شكر: يك چهارم پيمانه
  • زعفران آب‌كرده: يك قاشق غذاخوري

روش تهيه:

ابتدا پودر شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب مي‌زنيم تا كمي پف كند. سپس تخم‌مرغ و بيكينگ پودر را اضافه كرده و با همزن برقي مواد را مخلوط مي‌كنيم. آرد، شير و خامه را اضافه كرده و تمامي مواد را با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا در نهايت خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل سيني حدودا ۳۰×۴۰ سانتي‌متري پهن كرده و به‌مدت ۱۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. بهتر است روي خمير را با چنگال چند حفره ايجاد كنيم. در اين فاصله مواد رويه را داخل قابلمه‌اي مناسب روي حرارت ملايم قرار داده تا همه ذوب شده و با هم مخلوط شوند اما نجوشند. پس از ۱۵ دقيقه خمير را از فر خارج كرده، مواد رويه را روي آن پهن مي‌كنيم و دوباره به‌مدت ۱۵‌دقيقه ديگر داخل فر قرار مي‌‌دهيم. پس از پخت و سرد شدن، شيريني‌‌ها را به قطعات ريز برش داده و روي آن را با پودر پسته تزئين مي‌كنيم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • vida

    عالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج