شيريني عسل و بادام
شيريني عسلي
مواد لازم براي خمير:
- آرد: 240 گرم
- روغن مايع: يك دوم پيمانه
- تخممرغ: يك عدد
- بيكينگ پودر: يكدوم قاشق چايخوري
- پودر شكر: يكسوم پيمانه
- خامه: يك قاشق غذاخوري
- شير: دو قاشق سوپخوري
مواد لازم براي رويه:
- عسل: 75 گرم
- خلال بادام: يك پيمانه
- خامه: يك قاشق غذاخوري سرپر
- كره: 10 گرم
- شكر: يك چهارم پيمانه
- زعفران آبكرده: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
ابتدا پودر شكر و روغن مايع را با همزن برقي خوب ميزنيم تا كمي پف كند. سپس تخممرغ و بيكينگ پودر را اضافه كرده و با همزن برقي مواد را مخلوط ميكنيم. آرد، شير و خامه را اضافه كرده و تمامي مواد را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا در نهايت خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل سيني حدودا ۳۰×۴۰ سانتيمتري پهن كرده و بهمدت ۱۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. بهتر است روي خمير را با چنگال چند حفره ايجاد كنيم. در اين فاصله مواد رويه را داخل قابلمهاي مناسب روي حرارت ملايم قرار داده تا همه ذوب شده و با هم مخلوط شوند اما نجوشند. پس از ۱۵ دقيقه خمير را از فر خارج كرده، مواد رويه را روي آن پهن ميكنيم و دوباره بهمدت ۱۵دقيقه ديگر داخل فر قرار ميدهيم. پس از پخت و سرد شدن، شيرينيها را به قطعات ريز برش داده و روي آن را با پودر پسته تزئين ميكنيم.
پ
نظر کاربران
عالی بود