باقلواي گردو و دارچين
شيريني به شكل ميگـــو
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: 2عدد
- شير: يكدوم پيمانه
- مارگارين: 80 گرم
- روغن جامد: 2 قاشق سوپخوري
- بكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- آرد: حدود 450 گرم
- كره يا مارگارين براي روي باقلوا: 100 گرم
- پودر گردو: 150 گرم
- پودر شكر: 100 گرم
- دارچين: 2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي شربت:
- شكر: يك ليوان
- آب: يكدوم ليوان
- چوب دارچين: چند شاخه
روش تهيه:
ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخممرغ، شير و بيكينگپودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط ميكنيم. آرد را كمكم اضافه كرده و تا خمير به دست ميآيد آنقدر آن را هم ميزنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم ميكنيم و اجازه ميدهيم يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه ميتوانيم به شكل مثلثهاي متساويالساقين برش ميدهيم، به شكلي كه مثلثهاي بلند و كشيده و بهاندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شكر و دارچين ميپاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لولهكردن خمير ميكنيم. لولههاي حاصل را از ۲ طرف كمي به داخل جمع ميكنيم تا حالت نعلي شكل پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آنها را كره ذوبشده ميريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه در پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرمكردهايم ميپزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم، روي آنها شربت قند ريخته و با پسته تزئين ميكنيم.
براي آمادهكردن شربت كافي است آب و شكر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه دهيم تا قوام آيد و سپس كنار بگذاريم تا سرد شود. بهتر است براي اينكار باقلوا داغ و شربت خنك باشد.
منبع : مجله زندگی ایده آل
ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخممرغ، شير و بيكينگپودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط ميكنيم. آرد را كمكم اضافه كرده و تا خمير به دست ميآيد آنقدر آن را هم ميزنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم ميكنيم و اجازه ميدهيم يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه ميتوانيم به شكل مثلثهاي متساويالساقين برش ميدهيم، به شكلي كه مثلثهاي بلند و كشيده و بهاندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شكر و دارچين ميپاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لولهكردن خمير ميكنيم. لولههاي حاصل را از ۲ طرف كمي به داخل جمع ميكنيم تا حالت نعلي شكل پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آنها را كره ذوبشده ميريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه در پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرمكردهايم ميپزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم، روي آنها شربت قند ريخته و با پسته تزئين ميكنيم.
براي آمادهكردن شربت كافي است آب و شكر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه دهيم تا قوام آيد و سپس كنار بگذاريم تا سرد شود. بهتر است براي اينكار باقلوا داغ و شربت خنك باشد.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر