قورمه سبزی گیاهخواران اینجاست
این روزها گیاهخواری خیلی باب شده، حتی اگر خودتان هم گیاهخوار نباشید احتمالا در دور و اطرافتان افراد گیاهخوار دیده اید. محدودیتی از نظر مصرف گوشت برای گیاهخواران وجود دارد، به همین علت فکر می کنند که خیلی غذاها را نمی توانند مصرف کنند. مثلا قرمه سبزی یکی از آن غذاهاست. اما ما برای شما گیاهخواران هم راه حلی داریم.
مواد لازم:
- ۱۵۰-۱۰۰ گرم سویای درشت فرآوری شده
- ۵۰۰ گرم سبزی ریز خرد شده
- ۱/۲ پیمانه لوبیا قرمز
- ۶-۵ عدد لیموعمانی
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱/۲ ق چ زردچوبه
- ۱/۲ ق چ فلفل
- ۱/۲ ق چ ادویه
- روغن به میزان لازم
- نمک مقداری
طرز تهیه:
۱. در قابلمهای ۶-۵ قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سبزیهای ریز شده را در روغن تفت دهید تا جاییکه روغن سبز رنگ شود.
۲. سویاها را در ظرفی دردار بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع صبر کنید تا نرم شوند. لوبیا را در قابلمهای جداگانه بپزید. لیمو عمانیها را با چنگال چند سوراخ کنید و در کمی آب خیس کنید.
۳. پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید. سویاها را از داخل آب بیرون آورید و با دست کمی فشار دهید. آنها را هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد از ۴-۳ دقیقه سبزیهای سرخ شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و هم بزنید. لیموهای خیس خورده را هم اضافه کنید.
۴. حالا ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید خورش روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از نیم ساعت لوبیاهای پخته و نمک را هم بیفزایید و بگذارید خورش جا بیفتد.
* کارشناس آشپزی و شیرینی پزی گیاهی
نظر کاربران
خیلی برنامه خوبیه من که اشپزم بهم خیلی کمک میکنه
خوبه