طرز تهیه سوپ سرد
طرز تهیه نوعی سوپ را در این مطلب به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۵۰ گرم كره
- ۲۰۰ گرم پيازچه (يك دسته كوچك)
- ۱ قچ گرانول سير (سير خشك شده)
- ۴۵۰ گرم نخودفرنگي
- ۱ عدد قرص عصاره سبزيجات
- ۱ عدد قرص عصاره سير و زيتون
- ۳ پيمانه آب
- ۳۰۰ گرم خامه
- ۲۰۰ گرم قارچ
- نمك و فلفل سفيد؛ كمي
- ۱ قس ريحان خشك
- ۱ قس نعناي خشك
طرز تهیه:
۱. پيازچهها را شسته و خرد كنيد. قارچها را هم بشوييد و با چاقوي تيز ورقه ورقه كنيد. حالا پيركس متوسطي انتخاب كنيد و پيازچه، قارچ، گرانول سير و كره را داخل آن بريزيد و در مايكروفر بدون درپوش با بالاترين قدرت (۱۰۰درصد) به مدت شش تا هشت دقيقه حرارت دهيد تا سبزيجات نرم شوند.
۲. پيركس گود بزرگي آماده كنيد و نخود فرنگيها را به همراه آب داخل پيركس بريزيد. سپس در ظرف را بگذاريد و مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه با همان قدرت ۱۰۰ درصد حرارت دهيد تا نخودها بپزند.
۳. سبزيجات تفت داده شده در كره را به مخلوط نخود فرنگي و آب اضافه كنيد. قرصهاي عصاره را هم با انگشت پودر كرده و داخل پيركس بريزيد. سبزيجات خشك شامل نعنا و ريحان را هم بيفزايد. پيركس را بدون در با بالاترين قدرت به مدت پنج تا هفت دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا همه مواد با هم بپزند.
۴. بعد از گذشت اين مدت سوپ آماده است. حالا سوپ را كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس آن را در مخلوطكن يا دستگاه غذاساز بريزيد تا به مايهاي صاف و يكدست تبديل شود. حالا خامه، فلفل و در صورت نياز نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد.
سوپ آماده شده را در يخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهيد تا كاملا خنك شود. حالا سوپ را با پيازچه خرد شده تزئين كرده و سرو كنيد.
فوتوفن
چون قرصهاي عصاره موجود در بازار معمولا بسيار شور هستند، بهتر است قبل از ريختن نمك در سوپ، مزه آن را بچشيد و اگر نياز بود به آن نمك اضافه كنيد.
ارسال نظر