شیرینی های هوسانگیز با میوه های تابستانی (۳)
فصل بهار و تابستان كه ميشود حتي اگر اهل پختن دسر و شيريني هم نباشيد هوس ميكنيد دست به كار شويد. مگر ميشود اين همه ميوه خوشمزه و از همه مهمتر خوشرنگ و لعاب زيبا را ديد ولي فقط به چيدن آنها در ظرف ميوه اكتفا كرد؟
دسرهای هوسانگیز با میوه های تابستانی (۲)
شیرینی های هوسانگیز با میوه های تابستانی (۱)
کیک باقلوا
فریبا قره گوز لو، مربی مجتمع آشپزی:
مواد لازم برای تهیه کیک:
- ۱پیمانه سرپر بادام پوست گرفته
- ۱۵۰گرم کره ذوب شده
- ۱ پیمانه آرد
- ۱/۴ پیمانه گلاب
- ۱/۴ ق چ بیکینگپودر
- ۱ ق چ هل
- ۳ سه عدد تخممرغ
- ۱/۲ پیمانه شکر
مواد لازم برای شربت:
- 1/2 پیمانه شکر
- 1/8 پیمانه آب
- 1/8 پیمانه گلاب
- 1 ق چ عسل
طرز تهیه:
۲. تخممرغها را در ظرف مناسبی با همزن برقی هم زده، شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا کره ذوب شده را هم به مواد فوق افزوده، هل و گلاب را نیز با این مواد مخلوط کنید.
۳ .در این مرحله آرد و بیکینگپودر را که از قبل با هم الک کردهاید به مواد اضافه کنید و بادام را نیز داخل مواد ریخته و خوب با مواد فوق مخلوط کنید.
۴. کف قالب ها را چرب کرده و مایه کیک را در قالب ها بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه و سپس ۲۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
طرز تهیه شربت:
ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. حالا عسل را اضافه کنید و بعد از افزودن گلاب، ظرف را از روی حرارت بردارید و همان طور داغ روی کیک ها که کاملا سرد شده بریزید.
اسلایس گردو و قهوه
نازنین مهندسی، مربی آشپزی:
مواد لازم:
- 120 گرم کره خرد شده
- 1/2 پیمانه شکر
- 1 عدد تخممرغ
- 150 گرم گردوی نگینی خرد شده
- 1 ق چ پودر قهوه
- 1عدد زرده تخممرغ
- 175 گرم آرد
- 1/2 پیمانه خامه
- 3 ق غ عسل
طرز تهیه:
۱. ابتدا در ظرفی ۱۰۰ گرم از شکر و ۱۰۰ گرم از کره را با همزن برقی زده، تخممرغ را به آن اضافه کنید و مجددا بزنید تا مواد یکدست شود.
۲. حالا آرد را به تدریج به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل یک قالب تارت ۲۵ سانتیمتری باز کرده، به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد قالب را بیرون بیاورید.
۳. در این مرحله باقیمانده شکر و کره را با خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش، گردو و زرده تخممرغ مخلوط کرده، مایه را روی خمیر بریزید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فربا دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه قالب را از فر خارج کرده، اسلایس را برش بزنید.
معجون مخصوص چندلايه
مواد لازم براي 1 نفر:
- 2ق س ژله بلوبري Blue berry
- 1/2 موز
- 2 حلقه آناناس تازه
- 2 تكه شليل تازه يا زردآلو
- 1 اسكوپ بستني وانيلي
- 1 قس پودر پسته
- 1 قس پودر فندق
- 2 قس كنجد
- 2 قس پودر نارگيل
- 3 قس عسل
- به مقدار لازم سس شكلات
طرز تهیه:
۱. ابتدا طبق دستورالعمل مخصوص درست كردن ژلهها، پودر ژله را با يك ليوان آب داغ، سپس يك ليوان آب سرد مخلوط كرده و بگذاريد در يخچال ببندد. بعد دو قاشق از آن را داخل ليوان بريزيد. موز را حلقهحلقه كرده روي ژله قرار دهيد.
۲. آناناس را خرد كنيد و روي حلقههاي موز بريزيد.
۳. تكههاي زردآلو يا شليل را هم طوري كنار ديواره بچينيد كه وسط آنها را با بستني پر کنید.
۴. پودر پسته، پودر نارگيل، كنجد و پودر فندق را روي هم بريزيد و در انتها سس شكلات را طوري روي مواد بريزيد كه همه سطح دسر را بپوشاند. در مرحله آخر كمي عسل روي شكلات بريزيد.
يهجور ديگه
اگر ميخواهيد اين معجون را در پاييز يا زمستان هم درست كنيد، ميتوانيد به جاي ميوههاي تازه از كنسروي آنها هم استفاده كنيد.
فوتوفن
اسكوپ نام وسيلهاي قاشق مانند است كه براي شكل دادن بستني در ظرف مخصوص سرو استفاده ميشود. اگر شما آن را نداريد، ميتوانيد از قاشق معمولي استفاده كنيد.
ارسال نظر