۳۳۹۲۴۷
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

خورش آلبالو با کوفته قلقلی

غذاهای ترش دوست دارید؟ خورش آلبالو درست کنید

آلبالوپلو يكي از رايج‌ترين و خوشمزه‌ترين غذاهاي فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستيد، لازم نيست تا آلبالو هست، هفته‌اي دوبار آلبالو پلو بخوريد، گاهي هم با آلبالو خورش درست كنيد.

مجله آشپزی مثبت - زهرا محتشمي: آلبالو پلو يكي از رايج‌ترين و خوشمزه‌ترين غذاهاي فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستيد، لازم نيست تا آلبالو هست، هفته‌اي دوبار آلبالو پلو بخوريد، گاهي هم با آلبالو خورش درست كنيد. خورش آلبالو دست‌ كمي از آلبالو پلو ندارد. به خصوص اگر عاشق غذاهاي ترش يا ملس باشيد.

مواد لازم براي خورش:

  • ۲۰۰ گرم آلبالو بدون هسته
  • ۲ ق‌س شكر
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌كرده
  • مقداري كره
  • ۱ عدد پياز
  • ۳ ق‌م سبزي تازه معطر (جعفري، نعنا، ريحان)
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • ۶۰ گرم لواشك آلبالو
  • مقداري خلال پسته براي تزئين
  • روغن به ميزان لازم

مواد لازم براي پلو با ته‌ديگ ته‌چين:

  • 2 پيمانه برنج
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 1 ق‌س ماست
  • 1 ق‌س زعفران دم‌كرده
  • مقداري كره

غذاهای ترش دوست دارید؟ خورش آلبالو درست کنید

طرز تهیه خورش:

۱. آلبالوهاي بدون هسته را در قابلمه‌اي با شكر مخلوط كرده، روي حرارت بگذاريد تا يكي، دو جوش بزند و آلبالوها كمي شيرين شوند، بعد از روي حرارت برداريد. لواشك را تكه‌تكه كرده و در مقداري آب بخيسانيد.

۲. پياز را پوست كنده و رنده كنيد. گوشت چرخ‌كرده را همراه پياز مخلوط كرده و ورز دهيد. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

۳. به مايه گوشت سبزي‌هاي معطر ريز خرد شده را افزوده و خوب با مواد ديگر مخلوط كنيد و ورز دهيد. از مايه گوشتي به اندازه يك گيلاس برداشته و در كف دست قلقلي كنيد.

۴. همه مايه گوشت را به همين صورت به شكل كوفته قلقلي‌هاي ريز درآوريد و كنار بگذاريد. در قابلمه‌اي كمي روغن يا كره ريخته و روي حرارت بگذاريد. بعد از داغ شدن روغن كوفته‌قلقلي‌ها را در روغن سرخ كنيد.

۵. در اين فاصله لواشك‌ها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنيد. چند بار از صافي رد كنيد تا همه تكه‌هاي لواشك‌ها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآيد. حالا اين سس را به قابلمه‌اي كه كوفته‌ها را در آن سرخ كرديد اضافه كرده و حرارت را كم كنيد تا گوشت بپزد.

۶. آلبالوهاي شيرين‌شده را از صافي رد كنيد. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانه‌هاي آلبالو را با مقداري كره تفت دهيد و بعد به مواد اضافه كنيد.بعد از حدود ۱۰ـ۸ دقيقه كه خورش جوشيد، آن را از روي حرارت برداريد و در ظرف مورد نظر ريخته و با خلال‌هاي پسته تزئين كنيد.

روش تهيه پلوي ته‌چين قالبي:

۱. برنج را به مدت چند ساعت خيس كنيد و طبق معمول آبكش كردن عمل كنيد. بعد از آبكش كردن يك كفگير از برنج را با زرده تخم‌مرغ، ماست و زعفران مخلوط كنيد.

۲. قالب موردنظر را با كره چرب كرده، برنج مخلوط شده با مايه ته‌چين را در ته‌قالب ريخته، فشرده كنيد. برنج سفيد را هم روي مايه ته‌چين ريخته و روي قالب را با كاغذ آلومينيوم بپوشانيد.

۳. قالب را در فر از پيش گرم‌شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۴۵ دقيقه حرارت دهيد تا پلو آماده شود. بعد از اين مدت قالب را از فر بيرون بياوريد و صبر كنيد تا حرارتش را از دست بدهد. بعد قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد.

فوت و فن

با دو قاشق شكر خورشتان ملس (ترش و شيرين) مي‌شود. اگر مي‌خواهيد خورشتان شيرين‌تر شود مقدار شكر را به چهار قاشق افزايش دهيد و در صورتي كه ترش دوست داريد مي‌توانيد كلا شكر را حذف كنيد.

از هر سبزي معطر (جعفري، نعنا و ريحان) يك قاشق مرباخوري كافي است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج