میزبان کباب؛ غذای مشهور ترکیهای
ترکها به هر غذای گوشتی تقریبا میگن کباب و هیچ ربطی به کباب ما نداره به منم غر نزنین که این شکلش به کباب نمیخوره باید از خودشون بپرسین، غذای متفاوت و جالبه ای هستش. خوبه امتحان کنین.
مواد لازم:
- برای ۴ نفر
- گوشت قیمه ای ۱۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۱عدد
- فلفل سبز ۱ عدد
- بادمجان دلمه ای ۳-۴ عدد
- سیب زمینی (برای تهیه پوره) ۴ عدد
- شیر (برای تهیه پوره) نصف لیوان
- کره (برای تهیه پوره) ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا بمیزان دلخواه
- نمک و فلفل و جعفری خرد شده به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱- سیب زمینی ها رو خرد کرده وداخل قابلمه میریزیم با مقدارکمی آب ونمک میذاریم تا بپزه.
۲- پیاز رو کمی تفت میدیم وگوشت قیمه ای رو هم بهش اضافه میکنیم تا تفت بخوره.
۳- گوجه وفلفل رو خرد کرده به گوشتمون اضافه میکنیم نمک وفلفل میزنیم ومیذاریم با حرارت خیلی ملایم خودش آب بندازه وبپزه چون تکه های گوشت ریز زود میپزه.
۴- حالا بادمجانها رو میتونیم بصورت حلقه های پهن برش بزنیم در مخلوط آب ونمک قرار میدیم که چن ساعت بمونه بعد در میاریم وتوی آبکش میذاریم که آبش کشیده شه وکمی در روغن تفت میدیم.
۵- فقط کمی سرخش میکنیم نه خیلی.
۷- خوب حالا توی ظرف موردنظر بادمجانها رو چیده ومواد گوشتی رو روش میدیم.
ارسال نظر