۳۳۹۰۰۳
۲ نظر
۵۱۱۵
۲ نظر
۵۱۱۵
پ

طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد

ژله میوه از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لذت ببرید.

وب‌سایت آشپزباشی: ژله میوه از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ژله میوه، این دسر خوشمزه و رنگارنگ را می توانید با انواع میوه های فصل و دلخواهتان درست کنید و از آن در کنار خامه ی پرتقالی لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ورق ژلاتین ۸ عدد
  • لیموناد ۵۰۰ میلی لیتر
  • توت فرنگی ۲۰۰ گرم
  • پرتقال ۲ عدد کوچک
  • سیب ۱ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • آب میوه ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم
  • خامه ۱۵۰ گرم
  • برگ نعناع به میزان لازم

طرز تهیه ژله میوه با ژلاتین و لیموناد

طرز تهیه:

۱- برای تهیه ژله، ورقه های ژلاتین را برای ۵ دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید تا نرم شوند.

۲- در این میان، نیمی از لیموناد را قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس، آن را از روی حرارت بردارید.

۳- آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و آن ها را در لیموناد داغ قرار دهید تا کاملا حل شوند.

۴- وقتی ترکیب ژلاتین و لیموناد خنک شد، لیموناد باقیمانده، آب لیمو و آب میوه را به آن اضافه کنید.

۵- میوه های خرد شده را میان ۶ تا ۸ عدد قالب کوچک به صورت مساوی تقسیم کنید و روی آن ها را با ژله پر کنید. ژله ها را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

۶- برای تهیه خامه پرتقالی، رنده ی پوست و آب پرتقال دوم را به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. آن را برای حدود ۵ دقیقه بجوشانید تا حجم آن به ۲ قاشق غذاخوری کاهش یابد. آن را با پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید.

۷- خامه را بزنید تا فرم بگیرد و به ترکیب پنیر پرتقالی اضافه کنید. آن ها را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

۸- ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از سرو، ژله را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.

۹- ۱ قاشق از ترکیب خامه پرتقالی روی آن قرار دهید و با برگ نعناع تزیین کنید.

نکات:

۱ - سر توت فرنگی ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.

۲ - یکی از پرتقال ها را برای ژله پوست بگیرید و قسمت های گوشتی آن را از پوست جدا کنید. برای تهیه ترکیب خامه، پوست پرتقال دوم را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

۳ - سیب را هم پوست بگیرید و وسط آن را جدا کنید و آن را به قسمت های مساوی برش دهید.

۴ - از آب میوه ی مورد نظر مانند پرتقال، پرتقال خونی، آناناس استفاده کنید. به جای آب میوه می توانید همان مقدار لیموناد را جایگزین کنید.

۵ - به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.

۶ - ژله ها باید برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بگیرند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Golpary

    ععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععاااااااااااااااااااالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ببببببببببببببببوووود

  • بدون نام

    سلام خسته نباشید قالبم کوچیکه برای بچم میخوام ژله میوه ای درست کنم برای نصف بسته پودر ژله چقد آب نیازه بعد حتما باید از ژلاتین استفاده بشه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج