لیموناد چای ترش نعنایی
این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است
حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوقالعاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.
مواد لازم برای چای ترش:
- چای ترش خشک: نصف فنجان
- برگ نعنا: يك مشت
- آب:۴ فنجان
- شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان
مواد لازم برای لیموناد:
- آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
- آب: 4 و نیم فنجان
- شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان
مواد لازم برای سیروپ نعنا:
- شکر: يك و نیم فنجان
- آب: يك و نیم فنجان
- برگ نعنا: یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
۱- چای ترش و برگهای خرد شده نعنا را در قابلمهای بزرگ ریخته و ۴ فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید بماند .
۲- چای را از صافی رد کنید و به اندازهی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقهی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.
برای تهیه لیموناد:
آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرینتر شدن میتوانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .
برای تهیه شربت نعنا :
۱- در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگهای خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را۱۵- ۱۰ دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه ۱۰ دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .
۲- لیوانها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوانها را با برگهای تازه نعنا و برشهای لیمو تزئین کنید.
نظر کاربران
چای ترش فشار را میاره پایین فکر نمیکنم برای بعد افطار خوب باشه