باقلوا پيچ فندقي
باقلواهاي متفاوت
مواد لازم براي خمير:
- تخممرغ: يك عدد
- شير: يكدوم پيمانه
- مارگارين: 100 گرم
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- آرد: حدود 450 گرم
- كره يا مارگارين براي روي باقلوا: 100 گرم
مواد لازم براي شربت:
- شكر: يك ليوان
- آب: يكدوم ليوان
- پودر هل: يك قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخممرغ، شير و بيكينگپودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط ميكنيم. آرد را كمكم اضافه كرده و هم ميزنيم تا خمير به دست آيد. آنقدر آن را هم ميزنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم ميكنيم و اجازه ميدهيم تا يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه ميتوانيم به شكل مثلثهاي متوازيالاضلاع يا مربع و دايره برش ميدهيم، به شكلي كه مثلثهاي مساوي و به اندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر فندق و شكر ميپاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لولهكردن خمير ميكنيم. لولههاي حاصل را دوباره به دور خودش ميپيچيم تا حالت دايره پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده روي آنها را كره ذوبشده ميريزيم و به مدت ۱۵ دقيقه روي پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرمكردهايم ميپزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم روي آنها شربت قند ريخته و با پسته تزئين ميكنيم.
ابتدا مارگارين را آب كرده و با تخممرغ، شير و بيكينگپودر در يك ظرف گود با همزن دستي، مخلوط ميكنيم. آرد را كمكم اضافه كرده و هم ميزنيم تا خمير به دست آيد. آنقدر آن را هم ميزنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم ميكنيم و اجازه ميدهيم تا يك يا ۲ ساعت استراحت كند. هر گلوله را خيلي نازك پهن كرده و به تعدادي كه ميتوانيم به شكل مثلثهاي متوازيالاضلاع يا مربع و دايره برش ميدهيم، به شكلي كه مثلثهاي مساوي و به اندازه تقريبي كف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر فندق و شكر ميپاشيم و از طرف يك ضلع شروع به لولهكردن خمير ميكنيم. لولههاي حاصل را دوباره به دور خودش ميپيچيم تا حالت دايره پيدا كند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده روي آنها را كره ذوبشده ميريزيم و به مدت ۱۵ دقيقه روي پنجره وسط كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرمكردهايم ميپزيم، پس از اينكه از فر خارج كرديم روي آنها شربت قند ريخته و با پسته تزئين ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر