شنيتسل فيله كوسه
يه غذاي عجيب و غريب
مواد لازم:
- فيله كوسه: 500 گرم
- آرد سوخاري اسپايسي: به ميزان لازم
- تخممرغ: 2 عدد
- آبليمو: دو قاشق غذاخوري
- زعفران آبكرده: يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان دلخواه
- آرد: 4 قاشق غذاخوري
- شير: 60 ميليليتر
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفلدلمهاي: يك عدد
روش تهيه:
از روز قبل يا حداقل ۶ تا ۸ ساعت قبل فيله كوسه را با مقداري آب ليمو و زعفران آبكرده مزهدار كرده و به آن نمك و فلفل ميزنيم و با پياز و فلفلدلمهاي خرد شده داخل ظرفي در بسته ريخته و داخل يخچال ميگذاريم. ۲ عدد تخممرغ، شير، آرد نمك، فلفل، زعفران و آبليمو را با هم توسط همزن دستي مخلوط كرده تا مواد يكدست شود. تكه كوسههاي طعمدار شده را به اين مايه آغشته كرده و داخل آرد سوخاري ميغلتانيم و داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
ارسال نظر