از روز قبل يا حداقل ۶ تا ۸ ساعت قبل فيله كوسه را با مقداري آب ليمو و زعفران آبكرده مزهدار كرده و به آن نمك و فلفل ميزنيم و با پياز و فلفلدلمهاي خرد شده داخل ظرفي در بسته ريخته و داخل يخچال ميگذاريم. ۲ عدد تخممرغ، شير، آرد نمك، فلفل، زعفران و آبليمو را با هم توسط همزن دستي مخلوط كرده تا مواد يكدست شود. تكه كوسههاي طعمدار شده را به اين مايه آغشته كرده و داخل آرد سوخاري ميغلتانيم و داخل روغن داغ شناور و سرخ ميكنيم.
منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر