فصل باقلا با آش شوید باقلا
این روزها فصل باقلا هست و این آش رو می تونید با باقلا درست کرده و با ماست ترش میل کنید و بسیار خوشمزه هست.
مواد لازم :
- پیاز داغ بمیزان دلخواه
- نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
- ماست سفت کیسه ای ترش نصف پیمانه
- عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت) ۱ عدد
- سیر له شده ۲ حبه
- برنج خیس کرده(ترجیحا نیم دانه) ۲ پیمانه
- باقلا سبز ۱ پیمانه
- شوید تازه نیم کیلو
- نعنا داغ برای تزیین

۲- سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

۴- ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.
نکات مهم:
- ماست لازم نیست بجوشد.
- برای بازیافت غذاهای روزانه می توانید از باقیمانده باقلاپلو برای تهیه این آش استفاده کنید.
-طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.
نظر کاربران
افراد با طبع سرد مراقب باشند بعد از خوردن باقالا گرمی جات بخورند یا آن را با مواد گرم و قوی مثل زنجبیل همراه کنند