طرز تهیه خاگینه با کدو سبز تازه
در مطلب آشپزی امروز طرز تهیه خاگینه کدو سبز را به آموزش داده ایم، درست کردن این نوع غذا بسیار آسان است و به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید.
مواد لازم:
- کدو سبز بزرگ ۳ عدد
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد سفید ۱ و ۱/۲ قاشق
- زردچوبه ۱/۴ قاشق مرباخوری
- شکر ۳ قاشق
- زعفران ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
- دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن
- نمک به میزان کافی
1- کدوها را بشوئید و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کنید. تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدو رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2- یک تابه گرد حاضر کنید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد، مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و ری آن را با قاشق صاف کنید. حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد کنید و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید. در تابه را بگذارید.
3- پس از 15 الی 20 دقیقه هنگامی که یک طرف خاگینه خوب سرخ شد.برای اینکه طرف دیگر را راحتتر سرخ کنید، آن را به 4 قسمت تقسیم کنید. سپس هر قسمت را برگردانید. در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه 20 دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.
نکته:
ارسال نظر