یک کیک کم چرب بعد از افطار می چسبه!
کیک شکلات و آناناس با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.
مواد لازم:
- کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : ۲ قاشق چای خوری
- کره کم چرب : ۱۵۰ گرم
- شکر دانه ریز : ۱۲۵ گرم
- آرد بکینگ پودردار , الک شده : ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو , الک شده : ۳ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر : ۱ و نیم قاشق چای خوری
- تخم مرغ : ۲ عدد
- تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : ۲۲۵ گرم
- ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : ۱۲۵ میلی لیتر
- پودر قند : ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات رنده شده : جهت تزیین
۱ . یک قالب کیک مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
۲ . کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .
۳. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .
۴. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .
۵ . مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .
ارسال نظر