ترش و شیرین با «کِرم کیوی»
کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه کرم کیوی را به شما آموزش داده ایم که دسر خوبی برای مهمانی ها محسوب می شود.
مواد لازم:
- کیوی ۴۰۰ گرم
- شکر یک دوم پیمانه
- خامه قنادی ۴۰۰ گرم
- ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
- وانیل یک هشتم ق.م
- پودر ژله کیوی ۱ بسته
۲- پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.
۳- کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.
۴- ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.
۵- پس از سرد شدن کیوی، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.
۶- سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
۷ - یک بسته پودر ژله را با دو لیوان آب، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.
نکات:
۱- در صورت استفاده از ورق ژلاتین، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.
۲ - می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.
۳ - می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید.
ارسال نظر