برنج سرخ کرده با میگو
عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.
وبسایت آوای سلامتی: عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.
مواد لازم:
طرز تهیه :
۱ . قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .
۲ . هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه ۲ قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .
۳ . ۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل ۲/۵ سانتیمتری ببرید .
۴. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
۵ . سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .
۶ . برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
مواد لازم:
- برنج دانه بلند : ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۲ عدد
- آب سرد : ۴ قاشق غذاخوری
- پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : ۴ عدد
- سیر , له شده : ۱ حبه
- قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : ۱۲۵ گرم
- سس صدف : ۲ قاشق غذاخوری
- شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : ۲۰۰ گرم
- میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : ۲۵۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری
۱ . قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .
۲ . هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه ۲ قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .
۳ . ۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل ۲/۵ سانتیمتری ببرید .
۴. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .
۵ . سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .
۶ . برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
پ
ارسال نظر