۳۲۹۳۳۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

نان خانگی

نانوایی را به خانه بیاورید!

اینکه حالا شما رژیم گرفته‌اید، به این معنی نیست که دیگر هیچ نان و شیرینی‌ای نخورید. مطمئنا متخصصان تغذیه هم مصرف نان و هیدرات کربن را قدغن نکرده‌اند. حالا اگر خودتان اهل پخت نان‌ها و شیرینی‌های مختلف هستید، نوع کم کالری آن را انتخاب کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه یک برش از آن را نوش جان کنید.

مجله آشپزی مثبت - لیلا هوشیاری: اینکه حالا شما رژیم گرفته‌اید، به این معنی نیست که دیگر هیچ نان و شیرینی‌ای نخورید. مطمئنا متخصصان تغذیه هم مصرف نان و هیدرات کربن را قدغن نکرده‌اند. حالا اگر خودتان اهل پخت نان‌ها و شیرینی‌های مختلف هستید، نوع کم کالری آن را انتخاب کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه یک برش از آن را نوش جان کنید. نگران کالری‌اش هم نباشید!

هَپی نان

مواد لازم:

  • ۳/۴ پیمانه شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۵۰۰ گرم آرد
  • ۱/۲ ق چ مایه خمیر فوری
  • ۱ ق س شکر
  • ۱ ق س کره
  • ۱ پینچ نمک
  • ۱ ق س آب لیمو
  • مقداری کره آب شده برای لای خمیر و قالب

نانوایی را به خانه بیاورید!

طرز تهیه:

۱. ابتدا تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید.سپس خمیر را در یک جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

۲. در این مرحله خمیر را به ۴ قسمت و هر قسمت را به۴ قسمت دیگر تقسیم کنید. با این تقسیم بندی شما باید ۱۶ چانه خمیر داشته باشید. حالا با استفاده از وردنه هر چانه را به شکل دایره پهن کنید، روی هر دایره کره مالیده و دایره بعدی را روی آن قرار دهید به این ترتیب ۴ مجموعه ۴ تایی خواهید داشت.

۳. هر مجموعه ۴ تایی را رول کنید. هر رول را به شکل مثلث برش بزنید و داخل قالب بچینید. و مجداد به آن استراحت دهید. خمیر را با کنجد و خرفه تزیین کنیدو آن را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. بافت خمیر از داخل ورقه ورقه و نرم و پنبه ای خواهد شد.

یه جوردیگه:

با توجه به اینکه این نان کم شیرین است اگراین قبیل نان ها را شیرین تر دوست دارید،بین لایه ها مخلوط پودر قند و هل یا دارچین بریزید.

فوت و فن:

منظور از یک پینچ نمک،مقدار نمکی است که توسط دو انگشت شست و اشاره می توان برداشت .


نان پانچوی سیب

مواد لازم:

  • ۱۲۵ گرم کره نرم شده
  • 2 و 1/2 ق س شکر
  • 1/2 پیمانه نشاسته
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ ق م بیکینگ‌پودر
  • ۱ ق چ وانیل
  • ۱ پیمانه +‌ ۲ ق س آرد

مواد میانی :

  • ۲ عدد سیب بزرگ
  • ۲ ق س شکر
  • ۱ ق چ دارچین
  • ۱ استکان گردوی نیم‌کوب

نانوایی را به خانه بیاورید!

طرز تهیه:

۱. ابتدا در یک کاسه کره نرم شده را بریزید. سپس تخم‌مرغ، نشاسته، شکر، بیکینگ‌پودر، وانیل و آرد را به کره اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۲. حالا سیب‌ها را پوست کنده، در یک تابه رنده کنید. شکر و دارچین را به سیب رنده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا آب سیب کاملا گرفته شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن سیب رنده شده گردو را هم اضافه کنید.

۳. در این مرحله خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده، میز کار خود را کمی آرد بپاشید. خمیر را روی میز قرار داده، با وردنه آن را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. سپس با در یک قابلمه متوسط آن را قالب زده، کناره‌های اضافی آن را با یک چاقوی تیز بردارید.

۴. حالا هر خمیر پهن شده را هم به ۴ قسمت تقسیم کنید و بدون جدا شدن قسمت ها از هم ، روی هر قسمت را با کمک چاقو برش بزنید. سپس مواد سیب را وسط خمیر گذاشته، کناره‌ها را که برش زده‌اید روی مواد بیاورید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده و در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. حالا نان‌ها را در فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بچینید و بگذارید روی نان‌ها کاملا طلایی شود. نان‌ها را از فر درآورده بعد از سرد شدن روی‌شان پودر قند بپاشید.

فوت و فن:

آرد را به اندازه‌ای به مواد اضافه کنید که خمیری منسجم حاصل شود و به راحتی حالت بپذیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج