شام ایده آل خانواده ایرانی: خوراک ماهی دودی
خوراک ماهی دودی غذایی سریع, ارزان و آسان می باشد که می تواند شام ایده آلی برای یک خانواده ایرانی باشد.
مواد لازم:
- کره : ۳ قاشق غذاخوری
- فیله ماهی روغنی دودی , به ۴ قطعه برش خورده : ۴۵۰ گرم
- شیر : ۱ پیمانه
- آرد معمولی : ۲ قاشق غذاخوری
- جوز هندی تازه رنده شده : مقداری
- خامه پرچرب : ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ , آب پز و پوره شده : ۲ عدد
- پاستا فوزیلی ( فرمی مارپیچ ) : ۴۵۰ گرم
- آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- سیب زمینی آب پز و لبوی پخته : جهت سرو
۱. کف ظرف نسوز نیمه گودی را با کره چرب نمایید . سپس ماهی ها را درون آن قرار داده , روی آنها شیر بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید . سپس آب ایجاد شده در ظرف را داخل ظرف دیگری بریزید , بدون آنکه ماهی ها خرد شده یا از ظرف بیرون بریزند .
۲. ۲ قاشق غذاخوری کره را داخل قابلمه ای کوچک آب نموده و آرد را روی آن بریزید . آب ماهی را که در یک ظرف نگه داشته بودید , به تدریج اضافه نموده و با همزن دستی هم بزنید . با نمک , فلفل و جوز هندی به آن طعم دهید . خامه , جعفری و تخم مرغ آب پز را با آن مخلوط نموده و ۲ دقیقه حرارت داده و مرتب هم بزنید .
۳. در همین فاصله , قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده , پاستا و آب لیمو را به آن اضافه نمایید و آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند .
۴. پاستا را آبکش نموده و روی ماهی ها بریزید . سپس تخم مرغ را روی آن ریخته و ظرف را به فر برگردانده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید .
۵. خوراک ماهی دودی را با سیب زمینی های ریز فصل آب پز و لبوی پخته تازه سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توان از انواع پاستا برای تهیه خوراک ماهی دودی استفاده نمود . پاستا فرمی پنه ( لوله ای ) , صدفی , رشته ای تو خالی , برای خوراک ماهی دودی گزینه های مناسبی هستند .
ارسال نظر