۳۲۵۲۱۴
۴ نظر
۵۱۲۱
۴ نظر
۵۱۲۱
پ

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

صفحه اینستاگرام روژان را که باز می‌کنی ضعف می‌کنی از دیدن آن همه غذاهای خوش رنگ و لعابی که عکس‌شان آنجا هست.

وب‌سایت چیدانه: صفحه اینستاگرام روژان را که باز می‌کنی ضعف می‌کنی از دیدن آن همه غذاهای خوش رنگ و لعابی که عکس‌شان آنجا هست. از همان لحظه اول هم متوجه می‌شوی که روژان حسابی از انجام دادن این کار لذت می‌برد؛ چون می‌شود نظم، ترتیب و وسواسی که برای تزیین غذا‌ها و حتی چیدمان آنها که برای گرفتن عکس‌ها به خرج داده را با همان نگاه اول متوجه شد. بیایید با هم چرخی در صفحه اینستاگرام روژان بزنیم و از ایده‌های او برای تزیین غذاها استفاده کنیم؛ البته به غیر از ایده‌های تزیین غذا در این صفحه اینستاگرام روژان هم می‌توانید کلی هم دستورهای غذایی جدید یاد بگیرید.با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا با هم با تفکرات روژان بیشتر آشنا شویم.

صبحانه‌ای به خوشمزگی هنر ایرانی

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

یکی از اولین عکس‌هایی که می‌بینی، سینی صبحانه‌ای است که محتوایش شامل یک قوری شاه عباسی، یک استکان کمر باریک و یک نیمرو داخل ماهیتابه رویی است و همین‌طور ظروف کوچکی که داخل‌شان گوجه، خیار، پنیر و گردوست. زیبایی این سینی با چند قطعه نان تازه تکمیل شده است. نکته جالب اینکه سینی حصیری حسابی با رومیزی بته‌جقه‌ای هماهنگ است و به زیبایی هر چه بیشتر آن کمک می‌کند. درست کردن این سینی کار خاصی ندارد؛ فقط باید به خودتان زحمت دهید و کمی در کابینت‌ها دنبال ظرف‌های زیبای‌تان بگردید؛ همین.


کشک بادمجان، نان تازه و سبزی‌های خوشمزه

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

به قول خود روژان وقتی ‌مهمان هنرمند داری غذایی مانند کشک بادمجان به کمکت می‌آید. راست می‌گوید، مخلفاتی که برای تزیین کشک بادمجان استفاده می‌شود به شما کمک می‌کند اثری هنری خلق کنید؛ مثل یک تابلوی نقاشی از جنس سیر داغ، نعناع داغ و حتی گردو.


عصرانه‌های خوش‌رنگ و لعاب

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

روژان آنقدر از انجام این کار لذت می‌برد که حتی از کنار تزیین کیک‌های عصرانه هم به‌سادگی نمی‌گذرد و برای آنها هم وقت می‌گذارد؛ حتی اگر شده این تزیینات به ریختن کمی کرم سفید همراه چند پر سبزی معطر و دستمال سفره‌های رنگارنگ ختم شود.


قورمه‌سبزی به سبک خانم‌های باسلیقه

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

اگر می‌خواهید به سبک خانم‌های باسلیقه ایرانی قورمه‌سبزی را تزیین کنید، می‌توانید از روژان کمک بگیرید. او خورش را در قابلمه‌ای مسی قدیمی می‌پزد تا حسابی لعاب بیندازد. بعد هم با انتخاب ظرف‌هایی از همان جنس مخلفات کنار قورمه‌سبزی را به آن اضافه می‌کند؛ کاسه رویی برای سالاد شیرازی و سبزی‌های تازه، کاسه‌های سفالی آبی لاجوردی برای فلفل، ترشی، شور و پارچ‌های مسی برای دوغ خنک و گوارا. به همین سادگی می‌توانید یک ناهار خوشمزه را در کنار خانواده میل کنید.


تزیین سوپ‌های خوشمزه

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

خیلی‌ها فکر می‌کنند تزیین سوپ‌ کار سختی است اما روژان بار‌ها و بارها در عکس‌های مختلف نشان داده که اتفاقا سوپ‌ها می‌توانند تزیینات زیبایی داشته باشند؛ مثل همین سوپی که با زرشک تزیین شده است. رنگ قرمز زرشک‌ها حسابی به رنگ زرد خردلی سوپ می‌آید و باعث می‌شود شما به خاطر همین ترکیب رنگی زیبا هم میل و علاقه شدیدی به خوردن آن داشته باشید.


ظرف‌های سنتی برای خوراکی‌های سنتی

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

روژان استعداد عجیبی در انتخاب ظرف‌های مناسب برای خوراکی‌های مختلف دارد؛ مثلا وقتی قرار است عصرانه باقلوا همراه چای نوش جان کند، آن را در ظرف آبی لاجوردی با طرح و نقش‌های ایرانی می‌گذارد و چای را در قوری سفالی شاه عباشی‌اش دم کرده و در استکان کمر باریک کوچکش میل می‌کند. به نظر من خوردن باقلوا با این اصالت بیشتر به آدم می‌چسبد.


غذاهای نارنجی، بشقاب‌های سفید

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

حالا که صحبت از انتخاب ظرف‌های روژان شد، بیایید یکی دیگر از ایده‌هایش را با هم ببینیم. منظورم عکسی است که بشقاب‌های ماکارانی را نشان می‌دهد که ظاهرا بسیار هم خوشمزه است. می‌بینید ماکارانی‌های خوش‌رنگ داخل بشقاب‌های سفید حسابی جلوه‌گری می‌کند. یکی از رازهایی که باعث می‌شود غذاهای شما خوشمزه‌تر و زیبا‌تر به نظر برسد، شناخت رنگ‌ها و ترکیبات متناسب با آنهاست.


مخلفات کنار غذا را دست‌کم نگیرید

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

بعضی وقت‌ها هم که حوصله نداشتید به ظرف‌هایی با ظاهر‌ مختلف پناه ببرید و از آنها کمک بخواهید. آن وقت دیگر لازم نیست کاری بکنید؛ فقط مخلفات کنار غذا را در ظرف‌های با ظاهر‌های مختلف بریزید و بقیه کار‌ها را به آنها بسپارید.


شیرینی‌های تزیین شده

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

یادتان هست گفتیم روژان از کنار تزیین هیچ چیزی به‌سادگی عبور نمی‌کند؟ بفرمایید این هم نتیجه‌اش؛ ببینید او چگونه با یک حرکت هوشمندانه از خود شیرینی‌ها برای تزیین و زیبایی هر چه بیشتر استفاده کرده است؟ کار سختی هم انجام نداده؛ فقط شیرینی‌های سیاه را درون ظرف‌های سفید چیده به صورتی که شبیه صفحه شطرنج شده است؛ خیلی هم ماهرانه.


فینگر‌فود‌های مینیمال

هنر بانوی خوش سلیقه ایرانی در تزیین غذا

روژان از پس تزیین فینگرفودها و غذاهای مینیمال هم به خوبی برمی‌آید یا برای آنها بستری مناسب در نظر می‌گیرد؛ درست مثل همین تخته‌های چوبی که برای رول میگو‌ها در نظر گرفته یا از ترکیبات جذاب استفاده می‌کند مانند گوجه‌های قرمزی که حسابی در کنار کاهوهای درشت خرد شده به چشم می‌آیند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عالی بود.

  • لورا

    جالب بود

  • بدون نام

    دوست داشتم.

  • مایا

    قشنگ بودن اما یه نکته؛ ریختن دوغ در پارچ مسی خیلی خطرناکه .
    معمولا برای تمیز کردن و لایه برداری و جرمگیری مس از اسید استفاده میشه ، مثل آبلیمو ، ماست ، سرکه و دوغ هم همین خاصیت رو داره .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج