طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده میکنید و غذای سالمی برای خانوادهتان تهیه خواهید کرد.
موادلازم:
- آرد (برای خمیر) 3 پیمانه
- ماست (برای خمیر) یک پیمانه
- بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
- نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
- تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد
- روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم
- رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
- پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
- سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
- فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
- کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
- قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم
- پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه
1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویههای دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمیدهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخممرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کردهاید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتیمتر کافی خواهد بود.
3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر میخواهید نان پیتزا حالت خشکتری پیدا کند میتوانید کمی حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.
نکته:
1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.
2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقههای پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.
3- در صورت تمایل میتوانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنیم.
4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.
نظر کاربران
منظورتون از خمیر اب شود یعنی پنیر اب شود دیگه؟
درست نوشته شده العبد چرا ایراد میگیری نوشته پنیر آب شود درست بخون
پاسخ ها
دلبندم
نوشته اصلاح شد
دستتون درد نکنه ، من درست کردم خوشمزه شد
این ها چیه میدین به خورد مردم
عااااااااااااااااالی بود مرررررسی
منظورتون از پیمانه چقدره؟ پیمانه اندازه های مختلف داره
پاسخ ها
منظور پیمانه شیرینی پزی هستش شما میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنین
دستتون درد نکنه.. خیلی عالی بود
من یه پسر 14ساله هستم و به اشپزی علاقه زیادی دارم ....بخاطر همین این غذای شما رو واسه شام درست کردم ..عجب چیزی شد ....پدر و مادرم کیف کردن ...دستتون درد نکنه
پاسخ ها
به نظرم باید دختر میشدی
من هم یک پسر 14 ساله هستم مثل این که پسرای 14 ساله به اشپزی علاقه زیادی دارن
ای جان چه پسر خوش ذوقی من که دخترم هیچ استعدادی در آشپزی ندارم و البته که این موضوع هیچ ربطی به دختر یا پسر بودن نداره. و مهم علاقس در کل آفرین به این خلاقیت شما
بهترین اشپزهای دنیا مرد هستن
سلامامشبمیخوایمدرستکنیم
سلام
خوب بود ممنون
مضخرف ترين غذا ي دنيا بود
ما چون فر نداریم هیچوقت درست نکردم ممنون که آموزش بدون فر دادید
بدنبود به درد تحقیقم می خورد
خیلی عالی است
پاسخ ها
عااااااااااااااااالی
نمیدونم درست نکردم مرسی اه ولی اگه درست کنم میگم حال ندارم برم وسیله بخرم
خیلی خوشمزه شده به همه پیشنهاد میکنم درست کنن فقط یه مشکل که داشت این بود که چرا فقط یه طرف خمیر سرخ شد
پاسخ ها
گازتون تراز نبوده
خیلی عالی بودمرسی مرسی مرسی از شما
خیلی پیتزا خوب شده بود ممنون آر راهنمایی شما
عالی بودمرسی
مال من خمیرش خشک شد چیکارش کنم
من درست کردم واقعا خوشمزه شده بود البته قیافش جالب نبود
بد نبوددددددددددددددد
مررررسی
مررررسی
عالی بووووووود
الی بود
پاسخ ها
چی بود؟؟؟
خیلی خوب واقعا که خیلی خوب بود یعنی خیلی خوب بود بخدا اینقد خیلی خوب بود یه انگشت دست راستمو خیلی خوردم خیلی بود
سلام .عالی بود .جای شما خالی بود .
سلام عالی بود
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود ممنون ما چون فر نداشتیم نمی توانستیم پیدزا درست کنیم
ما هنوز درست نکردیم وای به حالتون بد بشه... خخخخخخخخ
مرسییییی
ببخشید چه نوع آردی واسه خمیر باید بکار ببریم؟؟
چرا من هيچي نفهميدم-خواهش ميكنم كمكم كنيد-ممنونم
من هنوز درست نکردم
خوبه به ما بدبخت بیچاره ها که فر نداریم اموزش تابه ای میدید ممنونم خخخنخ
سعی میکنم درست کنم خدا کنه خوشمزه باشه وگرنه از دست غرای شوهرم در امان نیستم
خیلی خوب بود
خیلی خوب بود ولی هنوز درست نکردم
سلام از قیافه معلومه خوشمزه است.مرسی.
خالییییییییهههههههههه
عالییییییی.عالی،عالی.درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه
ارد خمیرچه نوع اردی بایدباش؟؟؟؟؟
میش لطفاپاسخ بدید
پاسخ ها
ارد گندم
خیلی عالی
در ست نمردم میترسم بد بشه
واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان
واقعا ممنون ک به نظراتمون گوش دادین با تشکر فراوان از شما عزیزان
ممنون حتمادرستش میکنم
من درست کردم عالی شد واقعا ایول داری اشپز جون... البته فر دارم ولی روی گازو ترجیح میدم!!!!
فک کنم خوب باشه خیلی ممنون فقط میترسم...تشکر
خوب بود ولی من بازم تو بیرون بخرم بهتره
امیدوارم که خوش مره شه چون اولین بارمه وخیلی هوس کرده ام
اینکه گفته اول خمیر رو کف تابه بزارید و حرارت بدید یعنی چقد حرارت بدیم؟و بعدش مواد رو بهش اضافه کنیم...
من خودم درست نکردم ولی وقتی خوندم گفتم که بهتره وقتی خمیر رو بزاریم سرخ بشه بعد برگردونیم روی قسمت سرخ شده مواد رو بریزیم اینطوری دو طرفش سرخ میشه و پیتزای ترد تری داریم
پاسخ ها
آفرين
البته اینطوری ممکنه مواد به خمیر نچسبه و موقع برش و خوردن لایه مواد از خمیر جدا شه و جالب نباشه
عااااااالی بود مرسی
جالبه فقط فرقش اینه که تخم مرغ داره خمیرش و یک جورایی نانش بین کوکو و کیک و نان هست. :) البته اگر دو طرفش را سرخ کنیم که کوکوتر هم میشه
خوب بود فقط نونش خیلی نازک از آب درمیاد.
خمیرش خیلی نازک شد و من تو فر گذاشتم ،چسبیده بود ،با کفگیر جداش کردم
وقتی درستکردم میگم چطورشد••• آخه میخوام با همون تابه کیک پز که گفته بودم درست کنم
باتشکر از دستور خوب شما•امامن چند سوال داشتم؛
1)آیامیشه این پیتزارو در تابه کیکپز(که هم برقی°هم گازی هست)درستکرد؟؟!!!
من که تازه دستور پخت و گرفتم
امیدوارم مزه بده
خیلی،خوب است
درست کنیم ببینیم چی میشه
درست کنیم ببینیم چی میشه
ایول به همهتون درست کردنین منم دوست دارم درست کنم اما حوصله شو ندارم کوفتتون بشه تنهایی خوردین
کار بر 17:53 اگه شوهرت انقد غرغرو هستش مگه بیکاری این همه زحمت بکشی.همون املت درست کن بزار جلوش
والا...
سلام این ازچه آردی باید استفاده شه؟ ماست برای چیه؟
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب بود
عالی بود ممنون
عالی بود ممنون
عالی بود
سلام .خمیرمن اصلاخشک شده یطرفشم خامه .میشه راهنماییم کنید
خیلی دوست دارم درست کنم ولی نمیدونم اردش چیه
عالللللی بود
میشه خمیراماده هست بخریم
خیلی خوشمزه بود ممنون.حالا مهم نیست که درست نکردم ولی نیت درست کردنش رو داشتم که همینم مهمه
من تازه دستورشوپیداکردم فقط نمیدونم خمیرچیه
خیلی خوشمزه بود
دستتون درد نکنه حیف ک پول ندارم گوشت چرخ کرده و پنیر بگیرم
بسیار خوب بود . دستتون درد نکنه .امتهانش کنید .عاللی است .طعم و مزه ی عالی.
سلام ارد سفید میخوادفرق نمیکنه ارد کیک باشه یا گندم هر کدوم خواستی بریز.
هیچی به پیتزای بیرون نميرسه
هیچی به پیتزای بیرون نميرسه
این پیتزا برای چند نفره
خجالت نمی کشید آخه کدامیک از غذاهایی که شرح داده اید ایرانیه یه تاکی غرب زده خود باخته با داشتن فرهنگ غنی خود بیگانه پرست خواهید بود آخه هر ملتی چه خوب و چه بد واسه خود فرهنگی داره از طرفی با این گرانی کدام ایرانی قادر به تهیه این غذا هاست! ؟
خوب بود اما یکم نونش خشک شد اما خوب بود
نمی دونم چرا خمیرش خشک میشه !!!
سلام. آیا میشه از خمیر آماده استفاده کنیم؟؟
میشه تو کیک پز هم درست کرد.
عالی بود
عالی بود
فکر کنم خوب بشه من هم اولین بارم است درست می کنم
من کیک قابلمه ای درست میکنم خیلی خوب میشه البته قالب کیک روروسه پایه توقابلمه میزارم..آیامیشه پیتزاروبه همین روش وباخمیرخونگی درست کنم؟.....ویامرغ روبه همین روش وبخارپز....ممنون میشم جواب بدین.
من درست کردم. اولین بارم بو پیتزا درست میکردم. واقعا عالی بود.
شما مطمئنين خوب ميشه ؟ اخه من يه بار با يه دستور پخت ديگه انجام دادم زبادي خوب نبود.
من یه پسر ۱۳ ساله ام برای شام مامان بابام درست کردم یعنی خیلی کیف کردن ممنون از سایت خوبتون