همه چیز در این سالاد پیدا میشه
این سالاد نودل و انبه تند و خوش طعم ترکیبی از میوه با سس بادام زمینی, فلفل دلمه ای و فلفل چیلی است.
مواد لازم :
- نودل تخم مرغی : ۲۵۰ گرمی
- روغن بادام زمینی : ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز شالوت نگینی خرد شده : ۴ عدد
- سیر کوبیده شده : ۲ حبه
- فلفل چیلی قرمز دانه گرفته و حلقه شده : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و حلقه شده : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و حلقه شده : ۱ عدد
- انبه رسیده نوارهای باریک خرد شده : ۱ عدد
- بادام زمینی شور خرد شده : ۲۵ گرم
مواد لازم جهت تهیه سس :
- کره بادام زمینی : 4 قاشق غذاخوری
- شیر نارگیل : 100 میلی لیتر
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
۱. نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آن ها را بگیرد و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند.
۲. روغن بادام زمینی را درون یک وک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید.
۳. پیاز شالوت, سیر کوبیده, فلفل چیلی و فلفل دلمه ای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
۴. نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.
۵. سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید.
۶. جهت تهیه سس, کره بادام زمینی, شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط نموده, سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
در صورت تمایل, می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل و انبه, گرم نمایید.
ارسال نظر