جمعه کم کالری، با خوراک سبزیجات تند
دستور پختی که امروز آموزش آن را برایتان می گذاریم فوق العاده کم کالری و البته سرشار از مواد مغذی است. میتوانید به انتخاب خودتان سبزیجات را کم یا زیاد و حتی تغییر دهید. همچنین بنا به سلیقه خودتان می توانید انواع لوبیا را نیز به کار ببرید.
مواد لازم:
- دو عدد هویج بزرگ، قطعه قطعه شده ( یک فنجان )
- دو ساقه کرفس، قطعه قطعه شده ( یک دوم فنجان )
- یک عدد پیاز متوسط، که به صورت مکعبی برش خورده باشد
- اسپری پخت یا کمی روغن گیاهی
- ۲۲۶ گرم قارچ قطعه قطعه شده تازه
- دو عدد کدو سبز بزرگ، خرد شده ( دو و یک دوم فنجان )
- یک قاشق غذا خوری پودر فلفل
- یک قاشق چای خوری ریحان خشک شده
- یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۲۲۶ گرم سس گوجه
- ۳ فنجان آب گوجه
- ۳۹۵ گرم گوجه فرنگی، مکعبی برش خورده باشد
- ۴۲۵ گرم لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، و هر لوبیایی که دوست دارید، شسته شده و خشک شده
- یک فنجان ذرت
طرز تهیه:
۱- سه مورد اول در لیست مواد لازم را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ که با روغن گیاهی چرب شده است روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید، قرچ و کدوها را اضافه کنید، ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید. پودر فلفل، ریحان خشک و فلفل سیاه را اضافه کنید، و پنج دقیقه دیگر بپزید.
۲- سس گوجه و آب گوجه فرنگی را با هم در زودپز ترکیب کنید و خوب بهم بزنید. گوجه فرنگی هایی که مکعبی برش داده اید را به همراه لوبیاها، ذرت و میکس هویج ( که ابتدا درست کردید ) به زودپز اضافه کنید. درپوش را بگذارید و به مدت ۸ ساعت روی حرارت پایین بپزیدش.
نکته:
اگر این غذا را خوب بسته بندی کنید و در فریزر ذخیره نمایید می توانید تا بیش از ۲ ماه آن را استفاده کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۱۵ وعده ارائه شده، هر وعده شامل یک و یک دوم فنجان می باشد. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: ۱۲۴
- کلسترول از چربی در یک وعده: ۰.۰ درصد
- چربی در یک وعده: ۰.۸ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۰.۱ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۰.۱ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۲ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۷.۴ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۲۴.۵ گرم
- فیبر در یک وعده: ۷ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۰.۰ گرم
- آهن در یک وعده: ۲ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۵۶۶ میلی گرم
- کلیسم در یک وعده: ۶۳ میلی گرم
ارسال نظر