۳۲۱۳۲۱
۵۱۱۵
۵۱۱۵
پ

کباب نگینی، کباب کوبیده و کباب رول

کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

وب‌سایت توتیا نیوز: کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند ۳۵۰ گرم
  • سینه مرغ ۴ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری

کباب نگینی، کباب کوبیده و کباب رول

طرز تهیه کباب کوبیده:

۱- پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:

۱- سینه های مرغ را از پهنا به ۲ - ۳ قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( همانند شنیتسل مرغ )، ۱ قاشق باقی مانده زعفران دم شده ، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و سینه های مرغ را ۳۰ دقیقه داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.

۲- پس از این مدت زمان ۱/۳ سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید ( میتوایند برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید ).

طرز تهیه کباب نگینی:

۱- باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

۲- کباب ها را روی اتش ذغال یا داخل فر آماده کنید ( برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج