آبگوشت قرمهسبزی؛ غذای پایتخت هخامنشیان
آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی!
مواد لازم:
- سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
- گوشت گوسفند نیم کیلو
- لوبیا قرمز ۱ لیوان
- لیمو عمانی ۴ عدد
- پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- ماست ساده پرچرب
- زردچوبه، فلفل و نمک
1- گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.
2- لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.
3- پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.
نظر کاربران
تخم مرغ آخرش افتضاح بود
اه حالم بهم خورد