سالاد سیب و تکههای مرغ
وعدهای کم کالری با قدرت سیرکنندگی بالا
سالاد سیب و تکه های مرغ از جمله بهترین گزینه ها برای همه افراد به عنوان یک وعده کم کالری با قدرت سیر کنندگی بالاست.
وبسایت آوای سلامتی: سالاد سیب و تکه های مرغ از جمله بهترین گزینه ها برای همه افراد به عنوان یک وعده کم کالری با قدرت سیر کنندگی بالاست.
مواد لازم:
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد:
۱. قبل از شروع به مخلوط نمودن مواد ابتدا مواد اولیه سس را یعنی ماست آب گرفته شده, آب سیب و آب لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط و با چنگال تا زمانی که به صورت یک دست دربیاید مخلوط نمایید.
۲ . سپس تکه های مرغ را به اندازه های کوچک به کمک یک چاقوی تیز خرد نمایید. آن ها را با کرفس, پیاز, سیب و گردو های خرد شده مخلوط نمایید.
۳. جهت راحتی کار در مخلوط نمودن می توانید دستان خود را تمیز بشویید و با کمی روغن زیتون چرب و به صورت چرخشی سبزیجات را با هم ترکیب نمایید.
۴. سپس برگ های شسته شده کاهو را به صورت قطعات درشت خرد شده در ظرف هر فرد قرار دهید و مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و در نهایت با سس و تربچه ها تزیین و طعم دار نمایید.
توصیه سرآشپز :
۱- ترکیب سیب درختی و جوجه در بسیاری از دیگر غذاها نیز استفاده می شود و ویتامین C موجود در سیب به جذب آهن و دیگر املاح موجود در مرغ و دیگر سبزیجات کمک می نماید.
۲- یکی دیگر از فواید این سالاد ایجاد فرصت جهت استفاده از مرغ و سبزیجات یا میوه های مصرف نشده در طول هفته است.
۳- جهت افزایش سرعت در پخت جوجه ها می توانید سینه مرغ را از قبل پخته و پس از قطعه قطعه نمودن, آن ها را در فریزر نگهداری نمایید.
۴- یکی از چیزهایی که ما را ترغیب به مصرف سالاد ها می نماید سس آن هاست چون تنوع زیادی دارند و هر سس می تواند در سالاد های با مواد اولیه یکسان یک طعم متفاوت ایجاد نماید. جهت تهیه سس از خیار رنده شده, پوست لیموی رنده شده, پنیر کم چرب رنده شده و انواع سبزیجات معطر می توانید استفاده نمایید.
مواد لازم:
- تکه های مرغ پخته شده : ۳۵۰ گرم
- ساقه های کرفس خرد شده : ۳ عدد
- پیاز خرد شده : ۱ عدد
- سیب قرمز یا سبز خرد شده : ۱ عدد
- گردو خرد شده : ۳ عدد
- کاهو خرد شده : به میزان لازم
- تربچه خرد شده : ۲ عدد
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد:
- ماست نیم چرب آب گرفته شده : 125 میلی لیتر
- آب سیب : 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. قبل از شروع به مخلوط نمودن مواد ابتدا مواد اولیه سس را یعنی ماست آب گرفته شده, آب سیب و آب لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط و با چنگال تا زمانی که به صورت یک دست دربیاید مخلوط نمایید.
۲ . سپس تکه های مرغ را به اندازه های کوچک به کمک یک چاقوی تیز خرد نمایید. آن ها را با کرفس, پیاز, سیب و گردو های خرد شده مخلوط نمایید.
۳. جهت راحتی کار در مخلوط نمودن می توانید دستان خود را تمیز بشویید و با کمی روغن زیتون چرب و به صورت چرخشی سبزیجات را با هم ترکیب نمایید.
۴. سپس برگ های شسته شده کاهو را به صورت قطعات درشت خرد شده در ظرف هر فرد قرار دهید و مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و در نهایت با سس و تربچه ها تزیین و طعم دار نمایید.
توصیه سرآشپز :
۱- ترکیب سیب درختی و جوجه در بسیاری از دیگر غذاها نیز استفاده می شود و ویتامین C موجود در سیب به جذب آهن و دیگر املاح موجود در مرغ و دیگر سبزیجات کمک می نماید.
۲- یکی دیگر از فواید این سالاد ایجاد فرصت جهت استفاده از مرغ و سبزیجات یا میوه های مصرف نشده در طول هفته است.
۳- جهت افزایش سرعت در پخت جوجه ها می توانید سینه مرغ را از قبل پخته و پس از قطعه قطعه نمودن, آن ها را در فریزر نگهداری نمایید.
۴- یکی از چیزهایی که ما را ترغیب به مصرف سالاد ها می نماید سس آن هاست چون تنوع زیادی دارند و هر سس می تواند در سالاد های با مواد اولیه یکسان یک طعم متفاوت ایجاد نماید. جهت تهیه سس از خیار رنده شده, پوست لیموی رنده شده, پنیر کم چرب رنده شده و انواع سبزیجات معطر می توانید استفاده نمایید.
پ
ارسال نظر